Zaloguj się

View Full Version : Jakie biuro podróży?

Karolina Ka
15-01-2019, 17:22
Hej! Szukam wycieczki zagranicznej i nie wiem gdzie dokładnie szukać, bo tyle tego jest. W sumie znalazłam na SunCenter fajną ale chciałbym usłyszeć parę opinii na temat tego biura podróży ;) ktoś korzystał? Jak zadowolenie?

Majka3008
15-01-2019, 19:29
Ja już kilka razy kupiłam u nich wycieczkę i zawsze byłam zadowolona. Miła obsługa, chętna do pomocy w wyszukiwaniu ofert, widać, że chcą zadowolić klienta a nie patrzą aby go tylko naciągnąć.

gatsby
16-01-2019, 07:44
Jeśli juz macie swoje sprawdzone raz biuro podróży to warto się go trzymać.

Karolina Ka
17-01-2019, 17:03
Tak też myślę i jestem już bliska sprawdzenia SunCenter, bo jutro wyjeżdzam na parę dni do Hiszpanii ;) czytając opinie na innych forach utwierdziłam się, że jest wszystko w porządku i nie boję się ;)

nosleep
19-02-2019, 15:12
Najlepiej sprawdzone :) Ja co roku jeżdżę z biurem Europol https://www.europol.com.pl/zwiedzaj-i-wypoczywaj . Nie tylko mają dobre oferty i ciekawe wycieczki ale przede wszystkim są godni zaufania. Zawsze wszystko jest świetnie zorganizowane, umowa jasna, warunki też więc można z nimi śmiało jechać. Obecnie mają tez dużo ciekawych ofert - jeśli szukacie miejsca na wypoczynek to zerknijcie na ich propozycje.

Alexiska
19-02-2019, 20:49
Ja najczęściej sprawdzam po prostu oferty w sieci. Nie przywiązuję większej wagi do biura. Dla mnie liczy się wycieczka - jej dobra cena i odpowiednie warunki.