Zaloguj się

View Full Version : Pomoc w wyborze abonamentu telefonicznego.

Halyna
24-05-2019, 20:28
Hejka dziewczyny!
Potrzebuje pomocy odnosnie wyboru abonamentu telefonicznego. Mam teraz tel na karte, ale chce miec w koncu na abonament - ale jaki wybrac?
Zalezy mi aby byly darmowe minuty i smsy wszedzie.

Lililulu
03-06-2019, 18:09
Hej,
no to zależy od tego ile potrzebujesz netu głównie? No i czy potrzebujesz abonament z telefonem czy bez? Bo abonament z telefonem to taka można powiedzieć rata za telefon, w nim płacona.

jedrys
04-06-2019, 07:23
Wybór pod tym względem jest niesamowicie ogromny. Dużo fajnych rzeczy można znaleĽć.

Halyna
07-06-2019, 19:05
No potrzebuje darmowe smsy i minuty. Netu raczej niezbyt - ot tak do fejsa itp, wiec nie musi byc to jakas duza ilosc. Smartfona mam - rok temu kupilam - Samsung J7, wiec nie bede na razie zmieniac.
Wybor wlasnie jest duzy, a nie chce mi sie sprawdzac kazdej z oferty po kolei...;/ to zajmie mase godzin przeciez!

Matyylda
08-06-2019, 20:32
Hejka,
nie musisz - mozesz zrobic to w bardzo prosty sposob - wejdz po prostu na strone Komorkomat i tam wybierz co Cie interesuje. W Twoim wypadku wybierasz darmowe minuty i smsy w abonamencie - i juz dostajesz dziesiatki ofert, posegregowane wg ceny - proste i za darmo!

Halyna
09-06-2019, 17:33
WOW! Dzieki za podsuniecie tej stronki!! Nie znalam jej wczesniej - dodaje oczywiscie do ulubionych! Super sprawa - znalazlam dla siebie najlepsza oferte w 3 minuty! Dzieki raz jeszcze!