View Full Version : wózek Anex m/type
witam jestem na etapie kupowania wózka anex m/type , chciałabym się dowiedzieć coś na temat tego akurat modelu, słyszałam dużo dobrego że jest lekki, lekki w prowadzeniu po każdej nawierzchni ,banalne składnie i rozkładanie go..., komfortowy , ale miło mi będzie jak któraś z posiadaczek wypowie się
Majka3008
08-10-2019, 13:17
Ja jeżdżę m/type i jestem z niego bardzo zadowolona;) Wózek jest wygodny- dla maluszka i dla mnie, lekko się prowadzi, koła duże i zwrotne z dobrą amortyzacją. Składanie faktycznie nie jest trudne a złożony wózek nie zajmuje wiele miejsca. Najlepiej zrobisz jednak, jak wybierzesz się do sklepu i sama go sobie przetestujesz;)
Oszvie40
11-10-2019, 17:54
Miałam podobny i jest świetny.
_
invisalign warszawa (https://prostezeby.com)
Oliwkaaa
12-10-2019, 13:29
I ja też mam m/type i śmiało mogę go polecić! Cena przystępna a jakość na prawdę bardzo dobra! Wózek do tego ładnie się prezentuje, jest wygodny, solidny i poręczny.
mam ten model wózka m/type i jest nieziemski, jest wózkiem bardzo funkcjonalnym,zelowe koła i bardo zwrotne, gondola obszerna, prowadzi się lekko., ma pakowana torbę, jest bardzo solidnym wózkiem.
anex to porządna firma, nie sprzedają szmelcu, mają bardzo dobrze uszyte te wózki oraz dobrze zaprojektowane zarówno pod rodzica jak i pod dziecko
malamarry
30-10-2019, 17:56
z własnego doświadczenia mogę śmiało polecić wózki anex. Cena idzie w parze z jakością wykonania.
JuliaBed
09-11-2019, 14:28
Anexy sa ogólnie bardzo fajne! Sama akurat jeżdżę e/type ale złego słowa o nim powiedzieć nie mogę. Solidny, wygodny i bezpieczny. Sprawdza się na każdym podłożu i przy każdej pogodzie.
siostra ma taki wózek ale nie wiem czy jest zadowolona
Nie wiem, ja mam x-landera i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru, na pewno na inny bym go nie zamieniła ale fakt że przy wyborze sugerowałam się opiniami innych mam i rankingami
Mam u siebie model m/type własnie i śmiało mogę go polecić. Mimo, że u mnie opcja 3w1 to wózek jest całkiem zgrabny i poręczny. Lekko się prowadzi i fajnie wygląda;)
A ja mam wózek x-lander, upatrzyłam go sobie już dużo wcześniej bo jedna dziewczyna na osiedlu taki miała i zaczełam szukać w necie info o nim i trafiłam na wiele bardzo pozytywnych opinii i recenzji blogerek
Martyna28
27-07-2020, 16:13
Ja mam z anexa akurat model l/type ale bardzo sobie go chwalę. Ogólnie wózki bardzo dobrej jakości i w przystępnej cenie a prezentuję się świetnie:)
Domisia.
21-04-2021, 08:53
Widziałam wózek, moja koleżanka go ma i jej się ten wózek sprawdza ;) Jeśli chodzi o mnie to my jesteśmy zadowoleni z https://insevio.com/. Nie zajmuje dużo miejsca, mogę go łatwo składać i wnosić na piętro. Użytkuje go głównie na mieście, dlatego jestem ogromnie zadowolona koszyka wózka. Całe zakupy przy okazji spaceru mogą niego wsadzić, czy inne potrzebne akcesoria.
Bardzo polecam wózek Anex M/Type. Sugerując się rankingami wózków wielofunkcyjnych (https://smykoland.pl/pl/menu/wozki-wielofunkcyjne-161.html) jest to jeden z najlepszych wózków 2w1. Absolutnie się z tym zgadzam -funkcjonalność i design tego wózka oceniam 10/10.
Mam m/type i super mi się sprawdza. Bardzo wygodny dla mnie i dla dzidziusia. Lekko się prowadzi, koła mają dobrą amortyzację. Ja mam z opcją 2w1 i mimo tego całość jest zwinna, łatwa w obsłudze i poręczna.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.