PDA

View Full Version : Jaki produkt do prostowania w³osów

Domi88
11-09-2019, 09:58
Hej dziewczyny
Czy znajdê mo¿e na forum kogo¶, kto zajmuje siê profesjonalnym prostowaniem w³osów? Szukam mo¿liwie jak najlepszej keratyny do tego typu zabiegu i pomy¶la³am o https://www.gobli.pl/cocochoco-gold-keratyna-premium-do-zabiegu-prostowania-wlosow-100ml-p5221 . Jak s±dzicie, warto po ni± siêgn±æ? Jak siê sprawdza?
Z góry dziêkujê za wszystkie odpowiedzi

Dafne34
11-09-2019, 19:08
Ja wprawdzie nie zajmuje siê osobi¶cie prostowaniem w³osów, natomiast w moim przypadku zabieg by³ wykonany w³a¶nie przy wykorzystaniu tego, konkretnego produktu i jestem jak najbardziej zadowolona:).

Domi88
12-09-2019, 00:41
O, super dziêkujê za odpowied¼, ale dopytam jeszcze o stan w³osów po zabiegu. Wszystko ok? :)

Dafne34
12-09-2019, 01:28
Na pewno nie zauwa¿y³am, aby przez keratynowe prostowanie w³osów w³a¶nie przy wykorzystaniu tej propozycji z gobli.pl z w³osami dzia³o siê co¶ z³ego. Wrêcz przeciwnie, nawet odnoszê wra¿enie, ¿e w³osy maj± nawet troszeczkê lepsz± kondycjê, ni¿ przed kuracj± :).

Gosiaczek17
12-09-2019, 01:58
Dziewczyny, a powiedzcie mi proszê, czy keratyna coco choco nadaje siê na keratynowe prostowanie w³osów w domu? Czy lepiej nie ryzykowaæ i wybraæ siê jednak do specjalisty? Od d³u¿szego czasu chodzi taki zabieg po g³owie, ale nie wiem, czy sama sobie z nim poradzê:(

Dafne34
12-09-2019, 05:39
Zasadniczo jest to keratyna do u¿ytku profesjonalnego, ale powiem szczerze, ¿e przy odrobinie wprawy, mo¿na pokusiæ siê o samodzielne prostowanie w³osów, tyle ¿e pewnie trzebaby by³o poprosiæ jak±¶ kole¿ankê o pomoc, zw³aszcza przy d³ugich w³osach:)

Gosiaczek17
12-09-2019, 05:58
Dziêkujê za odpowied¼ :) Zatem najwy¿sza pora wzi±æ siê za zmianê fryzury:)