View Full Version : Czy według Was Julia Wieniawa to aktorka serialowa?
Co sądzicie o Juli Wieniawej, jest to dobra aktorka tylko do seriali, czy też sprawdza się w produkcjach filmowych. Zobaczymy co inni użytkownicy na ten temat sądzą :)
Ja na razie widziałem ją praktycznie tylko w serialach , chociaż z tego co pamiętam w Kobietach Mafii wypadła bardzo dobrze.
Bardzo fajna aktorka lubię ją oglądać, gra bardzo naturalnie, a ja właśnie coś takiego lubię. Bardzo często ją oglądam w rodzinka.pl i też widziałam ją w takich filmach jak Kobiety Mafii
WiolaS32
15-11-2019, 08:18
Rzeczywiście gra dobrze, a do tego pięknie się prezentuje. Dziewczyna z klasą i przykuwa wzrok, więc pewnie jeszcze niejedna rola przed nią :)
Kojarzę z jakiegoś serialu, ale za bardzo nie znam tej aktorki czy tam celebrytki. Widziałam ostatnio, że ma zagrać w jakimś polskim horrorze.
Malwinka27
27-11-2019, 08:06
Dokładnie, też widziałam kilka artykułów na ten temat i z tego co pamiętam ma być to "w lesie dziś nie zaśnie nikt". Zobaczymy jak to wyjdzie, natomiast za nią trzymam kciuki. Ładna dziewczyna o dużej ambicji, a to jest w dzisiejszych czasach bardzo ważne
KarolaaW
27-11-2019, 08:10
No to super! Mam nadzieję, że będzie to dobry film i jeśli kolejne materiały zaskoczą to na pewno wybiorę się do kina. Ciekawe jaką rolę zagra Julia główną, czy jednak dość szybko zginie? :)
WiolaS32
28-11-2019, 20:47
Też liczę na efekt Wow, szczególnie że z partnerem jesteśmy fanami horrorów, a szczególnie slasherów jak to było w przypadku Teksańskiej masakry piłą mechaniczną :)
Mi natomiast wydaje się, że dziewczyna sprawdza się w serialach, ale też w filmach. Jest młoda i jeszcze długa droga przed nią, natomiast wróżę jej świetlaną przyszłość jako aktorce bo tak jak piszecie jest dopiero na początku tej drogi.
No to super! Mam nadzieję, że będzie to dobry film i jeśli kolejne materiały zaskoczą to na pewno wybiorę się do kina. Ciekawe jaką rolę zagra Julia główną, czy jednak dość szybko zginie? :)
Ja po tych krótkich teaserach wnioskuję, że będzie postacią główną, no ale zawsze mogę się mylić.
Super nam się temat rozwinął, a co sądzicie ogólnie o innych polskich aktorach. Dają radę i jeśli tak to które? :)
KarolaaW
11-12-2019, 07:37
Jak najbardziej, jak dla mnie czołówka to Agata Kulesza naprawdę radzi sobie dobrze zarówno w serialach, jak i mocnych filmach. Pozdrawiam
Jak dla mnie to żadna aktorka. Fartnęło jej się, że związała się z Królikowskim, bo tak to nikt wcześniej o niej nie słyszał.
PaulinaW
13-12-2019, 08:35
Czy ja wiem przecież grała w wielu dużych produkcjach również filmie który dostał oscara.
WiolaS32
30-12-2019, 07:26
W serialu i większych produkcjach filmowych się sprawdza, także ja trzymam kciuki za dalszy rozwój bo kariera jej się stale rozpędza.
Malwinka27
20-01-2020, 10:28
Zobaczymy i dajcie znać jak znajdziecie jakiś fajny film z 2020 roku i to oczywiście w polskiej produkcji.
Ciekawy temat, dobrze że jest o czym rozmawiać w naszym rodzimym kinie.
WiolaS32
29-01-2020, 08:14
I oby tak to się tylko rozwijało, bo ostatnie lata owocują w coraz więcej produkcji. Niestety trochę zaniedbaliśmy tematykę horrorów, więc w tym trzeba się poprawić :)
Dla mnie to taka sobie aktoreczka. Ładna buzia i nic więcej.
KarolaaW
02-02-2020, 21:59
A ja widzę potencjał i myślę, że za kilka lat będzie czołową aktorką na naszym rynku.
Też tak szybko bym Jej nie skreślała, chyba z młodych aktorek teraz najlepiej sobie radzi bo co chwilę jest w jakiejś większej produkcji.
Dokładnie, zobaczymy za parę lat to młoda kobieta która jeszcze pewnie dopiero się kształtuje i sprawdza w różnych rolach, jakie będą najbardziej jej leżały.
Ja dla mnie Wieniawa rozwija się naprawdę bardzo szybko. Sławę oczywiście zyskała na planie rodzinki ale na chwilę obecną można ją już zobaczyć w większości popularnych seriali, oraz miała okazję zagrać również w filmach.
Też jestem zdania, że Julia rozwija się najszybciej z pośród innych młodych aktorek.
PaulinaW
09-02-2020, 21:35
To prawda ostatnio też gdzieś czytałam że w tym roku będzie już w kilku sporych produkcjach kinowych, więc u niej idzie to chyba najszybciej.
KarolaaW
09-02-2020, 21:36
No to jesteśmy podobnego zdania z tego co widzę w temacie :D
Podobała mi się gra Julii w rodzince pl, ale czekam aż wystąpi ona w jakimś filmie, bo role w serialach sa mniej wymagające. Na pewno obejrzę ten slasher w którym ma wystawić w marcu.
Podobała mi się gra Julii w rodzince pl, ale czekam aż wystąpi ona w jakimś filmie, bo role w serialach sa mniej wymagające. Na pewno obejrzę ten slasher w którym ma wystawić w marcu.
Tak, moim zdaniem bardzo tam pasuje - nawet charakteryzacją. Wygląda bardzo mrocznie, tak obstawiam, że może mieć tam naprawdę dużo do grania i jej postać może zaskoczyć. Może to ona zabija? Byłoby ciekawie.
Nie pozostaje nam nic innego, jak czekać na tą produkcję. Liczę, że to będzie propozycja do której po jakimś czasie wrócę z chęcią.
Ja również mam nadzieje, że ten film spełni oczekiwania. Polski slasher to jeszcze jakiś czas temu była całkowita fikcja, więc fajnie że zajęli się takim gatunkiem w końcu i jeszcze wybrali naprawdę fajnych aktorów.
Dobra obsada aktorów i ciekaw efekty specjalne na zwiastunach, trudno od niego czegoś lepszego nie oczekiwać :)
WiolaS32
05-03-2020, 11:27
Pozostał tydzień do premiery i wszystko będzie już jasne w piątek 13-go!
karolcia89
05-03-2020, 22:28
Fajna sprawa, ze film wypuszczają w piątek 13 go! super, fajnie tez, że jest to slasher, a ja od zawsze czekałam, aż będzie jakiś dobry polski slasher :)
andrzejka123
06-03-2020, 10:31
też się ciesze na ten film własnie, sporo młodej krwi tam gra, wygląda to naprawde dobrze, ja tam jestem ciekawa co z tego wyniknie ;)
Ja również mam nadzieje, że ten film spełni oczekiwania. Polski slasher to jeszcze jakiś czas temu była całkowita fikcja, więc fajnie że zajęli się takim gatunkiem w końcu i jeszcze wybrali naprawdę fajnych aktorów.
Może Polacy mało wiedzą co oznacza slasher, a dzięki temu się nieco dowieszą
Fajna sprawa, ze film wypuszczają w piątek 13 go! super, fajnie tez, że jest to slasher, a ja od zawsze czekałam, aż będzie jakiś dobry polski slasher :)
noo taki typowy dzień na horror :O
KarolaaW
07-03-2020, 22:49
A idziecie w piątek, czy czekacie na recenzje?
Ja się wybiorę w piątek, ewentualnie sobotę. Muszę zobaczyć go wcześniej niż znajomi :D
PaulinaW
08-03-2020, 22:20
Myślałam, że nie ma tak wiele kobiet lubiących horrory. Jednak to się trochę pozmieniało i super, że tyle jest Nas na forum :D
andrzejka123
09-03-2020, 08:30
Horrory sa super pod warunkiem, ze sa dobrze zrobione, nie ma innej opcji :)
No ten nasz co wychodzi w piatek 13 tego - w lesie dzis nie zaśnie nikt - to wygląda to obiecująco - postarali się .
Dla mnie to nie jest żadna aktorka, tylko celebrytka, która wylansowała się na związku z Królikowskim.
PaulinaW
12-03-2020, 10:17
Aj nie przesadzałbym, że jest to też aktor jakiś mocno znany. Raczej ona występuje w większej ilości produkcji i coraz lepiej sobie radzi.
KarolaaW
15-03-2020, 22:55
Bliżej mi do wypowiedzi @PaulinaW z czasem wszystko zweryfikują widzowie i jak na razie Julia radzi sobie bardzo fajnie.
ona nie jest aktorką, nie studiowała
J/W i w najnowszym horrorze wypadła bardzo słabo.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.