View Full Version : opinie o platinum dent w Gdyni
bisiunka
13-11-2019, 09:00
Hej wszystkim! :) Czy są na forum osoby z Trójmiasta a konkretnie z Gdyni, które miały już okazję leczyć się w Platinum Dent na placu Górnośląskim ?Niedawno się tu przeprowadziliśmy i szukam kliniki dla całej rodziny :)
janczarka
13-11-2019, 09:34
jeszcze tam nie byłam ale nazwa kliniki jest mi znana, podobno warto tam jechać na wszczepienie implantów. też chętnie podepnę się do tematu :)
Można w sumie powiedzieć, że jestem stałą pacjentką tego gabinetu, zresztą tak samo jak moje dziecko i mąż. Tu jest tak hmm rodzinnie i luźno, w ogóle nie czuję stresu jak siadam na fotelu :)
bisiunka
18-11-2019, 07:13
super dziewczyny, ze się odezwałyście :) W takim razie w tym tygodniu spróbuje umówić pierwszą wizytę :) a Ty figa co u nich robiłas ? Takie leczenie zachowawcze czy coś bardziej skomplikowanego ?
łatwiej byłoby mi odpowiedz na pytanie czego nie robiłam haha :) bo były to i plomby i ekstrakcje i nawet 2 koronki się zdarzyły ( mój mąż most protetyczny na tyłach). Ceny są rozsądne a lekarze bardzo delikatni. Informują o przebiegu leczenia, cenach itd.
bisiunka
01-12-2019, 18:15
haha no mój też jest wielkim panikarzem jeśli o to chodzi ale po kilku wizytach ( bo się okazało, ze miał 2 leczenia kanałowe) już się przyzwyczaił i teraz nawet słowa narzekania nie słyszę jak ma umówioną wizytę :) dlatego powtarzam ciągle swoim dzieciom - lepiej zapobiegać niż leczyć - profilaktyka najważniejsza.
bisiunka i słusznie :) to podstawa! Na pewno wszystko będzie okej, sprawdzonego dentystę już macie :)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.