View Full Version : aktorzy nowego pokolenia
Co sądzicie o aktorach nowego pokolenia? Gąsiewska, Zdrójkowski, czy Wieniawa, kto ma szansę na życie w tak trudnym świecie aktorstwa?
a czy ta pierwsza dwójka nie jest przypadkiem parą? Czy ich lubię? Wiadomo zależy od roli, Wieniawa w sumie często jest na salonach
Julka jest w kwiecie wieku aktorskiego, niedawno ukazał się zwiastun z jej kolejnym filmem, ma ich bardzo dużo w ostatnim czasie
Widziałam zwiastun horroru z jej udziałem, szczerze mówiąc ona z wyglądu jest taka niewinna, dziecinna nie wiem czy to przejdzie w tym filmie, no chyba, że to jakaś rola życia. Z resztą czas zweryfikuje.
będzie co ma być, pewna jest wysoka oglądalność filmu, Julia ma milion fanów na istagramie, są wierni temu co mówi i poleca. Myślę, że nie tylko za talent dostała te rolę
W Lesie to będzie dobry film. Z mojego otoczenia wiele osób na niego czeka i chce iść do kina. Wieniawa pięknie się rozwija na ekranie. Filmy z nia super są.
W Lesie to będzie dobry film. Z mojego otoczenia wiele osób na niego czeka i chce iść do kina. Wieniawa pięknie się rozwija na ekranie. Filmy z nia super są.
Też tak uważam, czekam z niecierpliwością :D
będzie co ma być, pewna jest wysoka oglądalność filmu, Julia ma milion fanów na istagramie, są wierni temu co mówi i poleca. Myślę, że nie tylko za talent dostała te rolę
Oj nie oceniajmy już z góry, myślę, że jej potencjał wygrał ponad wszystko.
Po trailerze tym nowym widze, że fajnie się ona wczuwa w role. Mam pewne przemyślenia co do tego filmu. Julia gra tam główną rolę, lecz bardzo ciekawi mnie kreacja Mecwaldowskiego.
W końcu cos innego będzie a nie same komedie. Ciekość mnie już zrzera jak to wyszło. Zwiastun super- no i te bliźniaki- ciekawe co wymyślili z wątkiem politycznym
Po trailerze tym nowym widze, że fajnie się ona wczuwa w role. Mam pewne przemyślenia co do tego filmu. Julia gra tam główną rolę, lecz bardzo ciekawi mnie kreacja Mecwaldowskiego.
Można zwrócić uwagę na to, że ona ma tam jedną z głównych ról.
No też czekam na film. Lubię filmy z dreszczykiem. Aktorzy też fajni grają. Na razie widzę w necie sporo pozytywnych opinii.
Można zwrócić uwagę na to, że ona ma tam jedną z głównych ról.
A to w sumie nawet nie wiedziałam. Generalnie coś tak czułam właśnie. Fajnym pomysłem było by np. powiązanie go z antagonistą w jakiś sposób.
No też czekam na film. Lubię filmy z dreszczykiem. Aktorzy też fajni grają. Na razie widzę w necie sporo pozytywnych opinii.
To prawda, aktorzy są super do wybrani do tego horroru, chyba lepiej wybrać nie mogli.
Co sądzicie o aktorach nowego pokolenia? Gąsiewska, Zdrójkowski, czy Wieniawa, kto ma szansę na życie w tak trudnym świecie aktorstwa?
Myślę, że zajdą bardzo wysoko.
Obsada jest bardzo dobra w sumie czołowi aktorzy którzy sa teraz na topie. Horrory lubię to się wybiorę.
W końcu cos innego będzie a nie same komedie. Ciekość mnie już zrzera jak to wyszło. Zwiastun super- no i te bliźniaki- ciekawe co wymyślili z wątkiem politycznym
Narazie to chyba teorie internatów, ale sobie to sprawdzę jeszcze. Wątek bliźniaków świadczy jednak chyba o tym, że któryś z nich ma coś wspólnego z antagonistą.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.