View Full Version : pokolenie młodych aktorek
Zauważyłam, że ostatnio w filmach i serialach grają te same osoby, nie ma więcej talentów, które warto wziąć pod uwagę? Jak myślicie?
rzeczywiście w ostatnich produkcjach można np zobaczyć Julię Wieniawę, fakt faktem dobrze gra..
Nie miałam akurat na myśli jej, ale ona jest dość popularna już na samym instagramie, nie tyle jako aktorka a jako celebrytka
Jest wiele młodych aktorów, o których głośno w telewizji, ale może Julia kusi wyglądem ? Tym, że jest bardzo młoda a jednak tak wiele osiągnęła i widać, że nadal ma niedosyt?
a co sądzisz o tym nowym filmie w którym zagrała? Chyba na wiosne będzie premiera. Według mnie ciężka rola jak dla niej.. czy będzie potrafiła tak mocno pokazać "strach"na twarzy?
skoro reżyser się na nią jako aktorkę zdecydował to musi mieć to coś. Ja się w sumie nie znam, o filmie nie slyszałam, ale jak się ukaże i dobry zwiastun to się wybiorę.
Mam nadzieję, że marketingowcy wrzucą jakiś kolejny ciekawy zwiastun, może tym razem z innymi aktorami, może nas to zaczęci bardziej do oglądania.
Może. Pewnie coś rzucą po nowym roku, bo teraz to raczej święta grają pierwsze skrzypce :P
A skąd wiesz, że nie mają talentu :)?
Milena777
25-03-2020, 13:09
Nie ważny jest talent. Liczy się uroda na ekranie. Ludzie nie chcą oglądać i słuchać brzydkich ludzi.