View Full Version : Spacerówka Spin , znacie ?
Znacie spacerówkę Euro-cart Spin ? Bo muszę kupić nową spacerówkę i właśnie w oko wpadł mi ten model. I nie ukrywam że jego niska waga przemawia na jego korzyść. Czekam na wasze opinie .
Inel Spin mimo niskiej wagi jest wózkiem solidnym i wytrzymałem a siedzisko jest wygodne i przestronne. Do tego jest poręczna i łatwa w obsłudze.
Śmiało się możesz decydować, ja co prawda znam inny model tej marki i mogę stwierdzić że spacerówki Euro-cart są super.
kinnia a jak spacerówka sprawuje się w czasie jazdy ? Bo nie zawsze będę poruszała się nią po chodniku. I mimo że zależy mi na lekkiej i poręcznej spacerówce to nie chciałabym się męczyć w czasie spacerów.
Jak dotąd sprawuje się na medal, jeździ płynnie i lekko, prowadzi się go bez wysiłku.
dzięki kinnia za informacje :) nie ukrywam, że zastanawiałam się i na Flexem i nad Spinem ale wybiorę jednak SPIN :) Podoba mi się wizualnie, wszystkie parametry techniczne też wydają się być idealne dla nas :) Zamówiłam online i teraz czekamy na dostawe :)
spoko nie ma sprawy, mam nadzieje, ze będziesz zadowolona, jak nie zapomnisz to napisz nam tu na forum jak się ten spin sprawuje :)
miałam się odezwać to piszę :) spin jest ekstra, lepszego wózka sobie wymarzyć nie mogłam :) leciutki ale jednocześnie solidny i wytrzymały. Spacery to czysta przyjemność :)
ekstra super :) wiedziałam, ze będziesz zadowolona :) w takim razie życze szerokiej drogi i wielu spacerów :)
Znam tą spacerówkę ale wolałam kupić bardzo fajną lekką spacerówkę x-fly, mam już jeden wózek x-landera i spisuje się on wzorowo dlatego zdecydowałam się na kolejny z tej firmy a potrzebna mi była właśnie taka leciutka spacerówka idealna na wyjazdy ale też wygodna w użytkowaniu i komfortowa dla dziecka
ja mam spacerówké z której jestem mega zadowolona, anex air x, spacerowka , barzo lekko i przyjemnie sié prowadzi, sklada sie na pasko, rozkada sie do pozycji lezacej, kosz na zakupu duzy , kola male ale sprytne i nie straszne im zadne przeszkody.
Widzę powyżej, ze moja imienniczka równiez jest zachwycona spacerówką Anex air/x! Polecam ją z czystym sumieniem! Jest niezwykle poręczna, lekka i mega prosta w obsłudze. Prowadzi się ją płynnie, spacery są czystą przyjemnością:)
Fajne te spacerówki, ale ja na razie używam tej od x-landera i w zupełności mi wystarczy, chcę co prawda jeszcze dokupić typowo wyjazdową x-fly ale to już przed samym wyjazdem ogarnę :)
maialam ja na uwadze ale ostatecznie kupilam Anexa air x i nie żałuje super poręczna lekka wygodna dla dziecka i super sprawdza sie na wyjazdach
Dziewczyny tutaj polecają drogie wózki xlandery i anexy a moim zdaniem SPIN będzie dla Ciebie najlepszy. Jakościowo niczego mu nie brakuje także nie ma co przepłacać na drogie wózki. Szkoda kaski :)
ja mam easyGo model virage ecco, kupowaliśmy bo ma szerokie siedzisko na kombinezon zimowy i kocyk. Bo my akurat w lutym kupowaliśmy więc musiałam na to zwrócić uwagę
Odpowiada mi spacerówka x-ladnera i na żadną inną bym jej nie zamieniła, te wszystkie inne mają albo malutkie kółeczka albo wyglądają niezbyt solidnie
Ja od siebie polecam spacerówkę Anex air x, nadaje sie na kazdy teren nawet ten trudniejszy, posiada amortyzacje w przednich kołach, rozkłada się do pożycji leżącej, syt etem przeciwwstrząsowy jest, kosz na zakupy wystarczający jak dla mnie, no i desing wyjątkowy.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.