PDA

View Full Version : Sklep z zabawkami dla dzieci - Miziu.pl

MajaU
28-04-2020, 12:57
Cześć!
Szukam prezentów dla siostrzenic i zastanawiam się nad zakupem dużych pluszaków w kształcie zwierząt. Na ciekawe propozycje trafiłam w sklepie Miziu.pl i chciałabym zapytać Was jakie macie opinie na ich temat i czy może korzystaliście? :)

KarolaaW
06-05-2020, 08:48
Ja akurat mam co do nich bardzo dobre opinie :) Miałam okazję już kilkukrotnie korzystać z ich oferty, jeśli chodzi o zakupy rzeczy dla naszych bliźniaków. Nawet w kwietniu na urodziny zamówiliśmy dla nich nowe pluszaki w kształcie żyrafy i miękkie kocyki z polaru na chłodniejsze noce.

WiolaS32
07-05-2020, 10:52
Ja w przypadku Miziu zdecydowanie mogę polecić, abyście zwróciły uwagę na rożki niemowlęce https://miziu.pl/collections/rozki-niemowlece bo mają świetny wybór i sama zamawiałam u nich wersję z misiem. Przyszedł zgodny z rozmiarem oraz kolorem (różowym). Oczywiście ciepły i córcia chętnie w nim sypia :)

GabrysiaOs
11-05-2020, 19:45
Ciekawy temat, w takim razie będę musiała zerknąć co tam przygotowali i czas może na zakupy dla synka :D

Eit7ert7
19-05-2020, 14:04
jakie zabawki polecacie z tej firmy?
-
Employer branding Wrocław (https://moloh.pl/employer-branding-wroclaw/)

Ann53
21-05-2020, 13:54
Ja myślę, że lepszym pomysłem byłoby kupno książki, bo książka uruchamia wyobraźnię i ubogaca słownictwo dziecka. Kupuję swojej chrześnicy na wszelkie okazje jakieś ksiażki i zawsze się z nich cieszy! Na tegoroczny dzień dziecka wypatrzyłam jej ksiażkę "Puk, puk! Otwórzcie drzwi!':)

Malwinka27
26-05-2020, 11:34
Zabawki są bardzo ważne w rozwoju dziecka, dlatego dobrze jak na przykład takie pluszaki będą realistyczne do nauki zwierzątek. Do tego też może przydać się Wam miękka mata do zabawy którą też złapiecie po dobrej cenie na Miziu https://miziu.pl/collections/maty-do-zabawy np. w kształcie liścia ;)

MajaU
03-06-2020, 22:08
Super, bardzo dziękuję za podpowiedzi. W takim razie czas najwyższy zabrać się za zakupy i na pewno podzielę się w przyszłości z Wami spostrzeżeniami co udało mi się u nich wybrać :)

andromeda23
20-08-2020, 18:31
Niestety nie znam tego sklepu więc nie mogę praktycznie żadnej opinii powiedzieć na jego temat. Moim zdaniem na aktualne czasy bardzo fajnymi zabawkami są zestawy konstrukcyjne https://modino.pl/edukacyjne-zestawy-konstrukcyjne które świetnie sprawdzają się do zabawy i of razu do edukacji dziecka.

Marcelaa
24-08-2020, 23:16
Może nie szukam typowej zabawki ale czegoś co przyda się do zabawy. Bardziej chodzi mi o taką zabawę na zewnątrz, na przykład w piaskownicy czy w ogródku. Przydałyby się po prostu takie siedziska dla dzieci (https://maylily.pl/siedzidelka-300) żeby nie siedziały na asfalcie czy zimnej i brudnej trawie. Wiem, że gdzieś kiedyś coś takiego widziałam ale to była dawno temu. Kojarzycie coś takiego ? A może macie takie siedzidełko ?

tomaasznnwjnej
07-10-2020, 18:11
Miziu.pl to pośrednik Aliexpress.
Tak, płacicie 40-50 zł za towar wart 10 zł.
Towar idzie nawet 70 dni i często nie dostajecie to co zamawiałyście.
Problem z reklamacją i zwrotem.
Tacy legalni oszuści.

natkawal76
03-11-2020, 10:51
W ostatnim czasie poszukiwałam sklepu internetowego z modelami anatomicznymi. Zaznaczę że jestem nauczycielka w liceum i nasza klasa poszukiwała takich rzeczy do nauki. Nie jest ich tak dużo jak mogłoby się wydawać. Jeśli były ktos zainteresowany tego typu przedmiotami to można je znaleźć w atrakcyjnych cenach. Nasza klasa kupiła Model dłoni (https://www.openmedis.pl/pokaz-produkt,1454,model-dloni-do-iniekcji-dozylnych) Szybko został wysłany i jego wykonanie również jest bardzo dobre. Polecam.

sylwiaa1492
10-10-2021, 13:13
W miziu mają naprawdę fajne rzeczy. Warto śledzić ich na bieżąco bo mają fajne promki. Śpiworki są wykonane bardzo dobrze, materiał nie uczula, a nasze maleństwo wygląda cudownie.

alicja_k90
10-10-2021, 20:15
Pluszak awokado z Miziu jest świetny! Gdy nasza malutka Zosia przytula się do niego to jest chyba najsłodszy widok na całym świecie :)

mariazdun
11-10-2021, 19:25
Serdecznie polecam Miziu. U mnie wybór padł na alpakę. Dobra cena i jakość. Nie ma elementów, które dziecko może połknąć więc jest bezpieczne dla dzieci.

k.majek
12-10-2021, 18:42
Ja jestem tym sklepem wprost oczarowana :) ogromny wybór pluszaków. Długo nie mogłam się zdecydować, czytałam też różne opinie i muszę przyznać, że pluszaki są świetne. Kupiłam alpakę i pieska shiba. Jakość, wykonanie, szycie, materiał są bardzo mięciutkie.

zietek.ewela
12-10-2021, 20:42
Jeśli chodzi o pluszaki to serdecznie mogę polecić sklep miziu.pl. Mają bardzo dużą ofertę pluszaków w przeróżnych kształtach w tym też zwierząt. Wyglądają bardzo uroczo, takie słodkie i milusie. Nasza Kasia ma już dwa pluszaki od nich i bardzo je pokochała.

maja.r3
13-10-2021, 18:23
Zabawki od Miziu są świetne. Ja i moje koleżanki zrobiłyśmy już nie raz w tym sklepie zakupy i jesteśmy bardzo zadowolone z jakości obsługi. Duży wybór zabawek więc jest w czym wybierać. Ja osobiście uwielbiam te w kształcie zwierząt, są takie słodkie.

red7401
13-10-2021, 19:53
Jeśli ktoś z Was szuka fajnego pluszaka dla dziecka to polecam miziu. Mają teraz jesienne promocje więc warto korzystać. Zamówiłam pluszaki dla naszych bobasków by każde miało swojego :) dostaną na święta, może nie będą się kłócić :D wiem, życzenie ściętej głowy :)

gosiakosso
13-10-2021, 21:23
Korzystałam parę razy i mogę śmiało polecić wszystkim mamom sklep miziu :) bardzo duża oferta od ubranek i pluszaków dla dzieci po ubrania i akcesoria dla mam. Na stronie internetowej mają bardzo dużą ofertę więc chyba każda mama znajdzie to czego szuka :D

olastrus911
14-10-2021, 20:12
Zaufałam pozytywnym opiniom o tym sklepie i nie żałuję. Zrobiliśmy tu rewelacyjne zakupy dla naszych dzieciaczków. Polecam ten sklep z czystym sumieniem innym rodzicom.

Tabarsap41
18-10-2021, 19:00
Co o tym myślicie?

natalia69
19-10-2021, 17:11
Ja złego słowa na ten sklep powiedzieć nie mogę :) dobra jakość i obsługa klienta. Zamówione pluszaki były dokładnie takie jak na zdjęciach i w opisie.

aldonar3
20-10-2021, 17:00
Śmiało polecam zakupy w sklepie miziu. Mają naprawdę fajną ofertę jeśli chodzi o pluszaki. Ja zakupiłam awokado :)

surlas.d
21-10-2021, 20:14
Ten sklep jest świetny :) duża oferta pluszaków i nie tylko.

arentowicz93
22-10-2021, 16:12
Ja polecam ten sklep :) mają ogromną ofertę fajnych pluszaków, w dobrej jakości i dobrej cenie. Kupiłam pluszaka w kształcie chomika z jedzeniem :) wygląda tak słodko :) polecam każdemu :)

w.mrozo
22-10-2021, 18:08
Jak dla mnie to miziu najlepszy sklep :) nie dość, że mają fajne pluszaki to i ubrania dla kobiet w ciąży :)

kamila.a789
23-10-2021, 07:29
Mają tak duży wybór pluszaków, że miałam problem z wyborem. Kupiłam fokę :) i to był strzał w dziesiątkę bo nasza córeczka od razu pokochała tego pluszaka.

sandra.maciocha
23-10-2021, 12:27
Moim zdaniem miziu.pl to świetny sklep. Zamawiałam już w nim wiele razy i to nie tylko pluszaki, których mają duży wybór. Mają też świetną ofertę poduszek, ubranek, artykułów szkolnych :) chyba wszystkiego co się tyczy maluszka i kobiety w ciąży :) Polecam :)

moczulska2000
24-10-2021, 09:47
Miziu to sklep, który mogę naprawdę polecić :) szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt, a co też ważne :) zabawki są dobrej jakości, nie śmierdzą chemią i farbą więc są bezpieczne dla maluszków :) myślę, że nie jedna mama będzie zadowolona z zakupów w tym sklepie :)

magdaamlynarz
24-10-2021, 10:44
Miziu ma naprawdę super ofertę pluszaków i jest to sklep, który śmiało mogę polecić każdej mamie. Pluszaki są dobrze wykonane, elementy zabawek nie odpadają więc wszystko jest bezpieczne dla dzieci :) Ja już zamówiłam od nich chyba z pięć pluszaków :)

kinia666
24-10-2021, 13:07
Zrobiłam już w miziu kilka zakupów i nie żałuję. Sklep poleciła mi w tamtym roku moja siostra. Świetna obsługa zamówienia, szybka wysyłka i dobre ceny. Co do jakości to mogę powiedzieć, że jest super. Nic się złego nie dzieje, z zabawek nie wychodzą żadne niebezpieczne elementy które dziecko może połknąć.

lutisan
24-10-2021, 15:22
Sklep z pluszakami to jak dla mnie najlepszy jest miziu.pl. Ja i moja siostra pluszaki kupujemy tylko tam :) najbardziej lubimy te w kształcie zwierząt :) myślę, że takie są najlepsze dla naszych pociech :) bawią i uczą miłości do zwierząt. Polecam :)

kammi49
24-10-2021, 17:34
Hej, znajoma szuka dla dziecka ciekawych zabawek rozwijających(j. angielski). Dziecko na 8 lat. Polecicie coś??

k.wrona991
25-10-2021, 12:46
Na początku miałam lekkie obawy jeśli chodzi o zakupy na miziu, a teraz z czystym sercem mogę śmiało każdemu polecić ten sklep. Najlepszą rekomendacją jest uśmiech dziecka bawiącego się pluszakiem od nich. Nasza córeczka uwielbia bawić się pieskiem, udaje że jest prawdziwy.

niko.gont
25-10-2021, 15:50
W miziu mają wspaniała ofertę pluszaków. Jestem nimi zachwycona :) są takie słodkie, a jakość wykonania jest super. Zabawki są miękkie przyjemne dla skóry. Sklep poleciła mi moja siostra. Warto ich zaśledzić i czekać na fajne promocje :) naprawdę warto

ewdrzewicka
25-10-2021, 18:46
Zabawki są tak ważne w rozwoju dziecka, dlatego pluszaki polecam kupić w miziu.pl. Maja bardzo dużą ofertę pluszaków w kształcie zwierząt, co według mnie jest bardzo ważne by od małego dzieci uczyć kontaktu z przyrodą. Zabawki są dobrze wykonane nie mają elementów co mogą odpaść i dziecko mogłoby je połknąć. Polecam.

koseda303
25-10-2021, 19:31
Kupowałam już parę razy na miziu.pl i za każdym razem było wszystko ok. Pluszaki zawsze były dobrze wykonane. Tak więc polecam.

domiwas25
25-10-2021, 20:24
Pluszaki z miziu na pewno pobudzają wyobraźnię dzieci :) nawet nie wiedziałam, że tyle zastosowań może mieć zwykły pluszak. Moja córa wciąż mnie zaskakuje. Od strony technicznej pluszak bardzo dobrze wykonany, nie ma zbędnych nitek czy defektów. Jest piękny :)

izaa92
25-10-2021, 21:46
Ten sklep jest rewelacyjny, a pluszaki cudowne. Zakupiłam dwa pluszaki w kształcie rekinka. Są super wykonane z należytą starannością i dbałością o szczegóły. Dzieci bardzo lubią się nimi bawić i śpiewają przy tym często piosenkę "Baby shark" :D. Tata też dołącza do zabawy :D

wojtasik
26-10-2021, 10:25
Ten sklep jest super! Kupuję w nim pluszaki dla swoich i dzieci z rodziny i powiem, że każdemu się one bardzo podobają :) szczególnie dzieciom :)

konieczna236
26-10-2021, 14:13
Miziu jest super :) mają ekstra ofertę jeśli chodzi o pluszaki. Szybka wysyłka i dobra jakość. Pluszak ośmiornica jest super wykonany i bardzo miękki. To ulubiona zabawka moich dzieci. Teraz zastanawiam się co kupić następnym razem :) zapewne jakieś inne zwierzątko.

i.pietrzak83
26-10-2021, 14:34
Przeczytałam wiele pozytywnych opinii o tym sklepie i okazały się prawdą :) super pluszaki :) jakość wykonania jest mega :) a najlepszą rekomendacją tego jest uśmiech dziecka i to, że ciągle chce się w coś bawić :) dobrze, że kupiłam parę zwierzątek to jest co robić.

pientak
26-10-2021, 15:48
Ja kupuję maskotki dzieciom w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Szybka realizacja zamówienia. Są takie słodkie i miłe w dotyku, aż samemu chce się do nich przytulać.

r.kraska
26-10-2021, 18:53
Polecam zakupy w tym sklepie. My jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Duży pluszak w kształcie podłużnego zwierzaka jest świetny. Bardzo miękki, dobrze i solidnie wykonany. Nasze dziecko często używa go także jako poduszki gdy zmęczy się zabawą. Polecam.

anitakka
26-10-2021, 19:28
Dla nas najpiękniejszym misiem z oferty była panda. Dzieci uwielbiają się nią bawić. Pluszak wygląda tak słodko i jak prawdziwa panda :) nie zawiera drobnych elementów więc jest bezpieczna dla dzieci. Pluszak panda jest tak bardzo miły w dotyku. Polecam :)

edytakostrzewa
26-10-2021, 20:22
Nasza rodzina bardzo lubi oglądać filmy przyrodnicze i dlatego zależało nam by w naszym domu dzieci miały zabawki wyglądające jak prawdziwe zwierzęta. Bardzo urzekła nas oferta miziu. Mają urocze maskotki o kształcie zwierząt afrykańskich. Są miękkie i solidnie wykonane.

m.lew999
27-10-2021, 12:41
Uwielbiam robić zakupy w miziu.pl. Mogę tam znaleźć chyba wszystko nie tylko pluszaki. Co jest dla mnie dużym plusem bo do miasta i większych sklepów trochę mam km. Zamawiałam już kilka razy i zawsze wszystko był ok. Dobra jakość i cena. Jak najbardziej polecam.

domi1789
27-10-2021, 14:14
Miziu to jak dla mnie jedyny sklep godny polecenia. Mają świetną ofertę pluszaków i nie tylko bo mają też ubranka i akcesoria. Korzystałam już z tego sklepu klika razy i zawsze była terminowa wysyłka. Pluszaki są dobrze wykonane. Nie śmierdzą i nic z nich nie odpada.

niewiora_m
27-10-2021, 16:48
Mają bardzo duży wybór świetnych pluszaków. Nasza córeczka lubi zwierzątka bo często jeździ do babci na wieś, tak więc wybór kształtu zabawki był oczywisty. Na miziu mają wiele fajnych misiów, zwierzaków. Polecam serdecznie :)

buczkowska
27-10-2021, 18:20
My zakupiliśmy w miziu pluszaka koalę :) że mamy dwójkę dzieci to wzięliśmy w dwóch kolorach i szary i różowy. Nie bałam się dać tych pluszaków dzieciom, bo są dobrze wykonane, miękkie i nie czuć z nich farby.

p.kaliniak1984
27-10-2021, 19:00
Nasza córeczka uwielbia oglądać bajki dlatego kupiliśmy jej misia Totoro z liściem. Wygląda bardzo słodko. Jest w nim dużo pluszu więc jest bardzo mięciutki.

sylwia8930
27-10-2021, 19:58
Zamawiałam w miziu już parę razy pluszaki i powiem, że złego słowa nie mogę powiedzieć. Kupuję je nie tylko moim dzieciom lecz i dzieciom znajomych w prezentach. Są bardzo miłe w dotyku i miękkie więc nie bałam się dać je dzieciom. Materiał dobrej jakości i nie pruje się.

anna.n
27-10-2021, 20:50
Miziu to jak dla mnie sklep na medal :) mają ogromną ofertę świetnych pluszaków :) zakupiłam ostatnio świecącą poduszkę w kształcie gwiazdy by nasza gwiazdeczka nie bała się spać w nocy. Idealnie spisuje się jako lampka nocna. Bardzo lubi się przytulać do tego pluszaka.

paularu
28-10-2021, 12:10
Pamiętam jaką ogromną radość sprawiały mi maskotki dlatego postanowiłam, że moje dziecko będzie miało ich dużo. Najlepsze są jak dla mnie te w kształcie zwierząt. Nasza córeczka ma już cały afrykański zwierzyniec :) uwielbia się nimi bawić w króla lwa :)

szyszko
28-10-2021, 12:54
Sklep poleciła mi moja przyjaciółka. Jako ojciec może nie we wszystkim się orientuję ale się staram. Powiem tak, ten sklep jest genialny. Mogę wszystko kupić w jednym miejscu. Dobrej jakości pluszaki, których jest duży wybór. Ubranka też niczego sobie. Generalnie polecam.

leonia
28-10-2021, 14:50
Długo szukałam dobrych pluszaków w kształcie zwierząt i w miziu je znalazłam. Jestem zachwycona, a dziecko jeszcze bardziej. Jakość wykonania jest bardzo dobra. Misie są bardzo miękkie i miłe w dotyku.

eliza.matysiak
28-10-2021, 16:49
Sklep miziu jest fantastyczny :) mają ogromny wybór pluszaków. Nam najbardziej podobają się te w kształcie zwierzątek, a takich jest na miziu multum :) są takie słodkie i mięciutkie. Dzieci chętnie się nimi bawią i końca nie widać. Polecam serdecznie :)

kowal1990
28-10-2021, 19:02
Gorąco polecam ten sklep. Mają fajną ofertę jeśli chodzi o pluszaki. Dobra jakość i cena. Pluszaki mają neutralny zapach więc to duży plus.

h.bozek
28-10-2021, 19:59
Kupiłam w tym sklepie pluszaka chomika :) jest bardzo słodki :) wykonanie jest ok. Wygląda jak na zdjęciu.

julazz
28-10-2021, 20:39
Zamówiłam i to nie raz pluszaki z tego sklepu i powiem jedno. Rewelacja! Jakość bez zastrzeżeń. Nasza córeczka uwielbia się bawić rekinkiem.

agryta
28-10-2021, 21:37
Sklep poleciła mi kuzynka i powiem, że żałuję, że wcześniej go nie znałam. Można kupić fajne pluszaki w dobrej cenie. Mają świetną ofertę jeśli ktoś szuka pluszaków w kształcie zwierzątek. Takie są chyba najlepsze dla rozwoju dziecka.

malwina91
29-10-2021, 07:03
Mam od miziu wiele pluszaków i muszę powiedzieć, że są świetne. Super jakość wykonania. Nic nie odstaje nic się nie odrywa. Są bezpieczne dla dziecka. Nie mają jakiegoś konkretnego zapachu więc nie ma w nich taniej chemii. Po praniu i wysuszeniu pluszak jest jak nowy.

m.domagala
29-10-2021, 08:28
Ja jestem tym sklepem wprost oczarowana :) ogromny wybór pluszaków. Długo nie mogłam się zdecydować, czytałam też różne opinie i muszę przyznać, że pluszaki są świetne.

Heqiloka67
14-03-2022, 13:16
Uważasz to za interesujący temat?

kastanio
16-05-2022, 18:52
Ostatnio miałam okazje przeglądać kilka sklepów z zabawkami i faktycznie są teraz fajne okazje. Szumiś Simon (https://www.pinakoteka.info/szumis-simon/) jest w promocji pewnie wiele mam wie o jakiej zabawce mówię, prawda? Jak dobrze poszukacie to naprawdę można tego szumisia kupić z dość fajnym rabatem.

aleks454
21-03-2023, 09:14
Czy wiecie czym są szumiące zabawki dla dzieci i dlaczego cieszą się tak pozytywną opinią? Wszystkim młodym rodzicom mogę polecić sprawdzić porady w artykule na stronie - https://www.kobiecybialystok.pl/przebodzcowany-maluch-jak-rozpoznac-objawy-i-im-zaradzic/ .

iza100
28-05-2023, 05:07
Tak naprawdę, to teraz zabawki najlepiej kupować wygodnie w sieci. W takich sklepach jak https://takwiele.pl/ mają naprawdę szeroki asortyment. Mnie w oko wpadły klocki dla dzieci.

Witkowa
21-09-2023, 09:32
Ja szczerze powiedziawszy wolę kupować zabawki dla dziecka stacjonarnie. Na żywo lepiej jestem w stanie ocenić jakość wykonania itp. Jeśli chodzi o sklepy z zabawkami poznań (https://homeparkfranowo.pl/sklepy/smyk) ma ich naprawdę bardzo dużo, więc jest w czym wybierać. Najczęściej chyba jednak robię takie zakupy w Smyku :)

klaudi7
31-03-2024, 09:46
Hej! Potrzebuję pomocy w znalezieniu firmy w Żorach https://foresta-placezabaw.pl/przeglady-placow-zabaw/zory/, która wykonuje przeglądy placów zabaw. Ważne jest dla mnie, aby firma miała solidne doświadczenie i była godna zaufania. Dzięki za wszelkie sugesti

Paulisss
03-04-2024, 09:40
Sklep https://smartmemories.pl/atrybut-produktu/wiek/7-lat/ to dla mnie nie tylko miejsce zakupu zabawek, ale także centrum edukacyjne dla mojego dziecka. Ich zabawki wspierające rozwój logicznego myślenia są doskonałym narzędziem do nauki i zabawy jednocześnie. Moje dziecko uwielbia spędzać czas z ich produktami, a ja widzę, jak staje się coraz bardziej ciekawe świata i kreatywne. Jestem pod wrażeniem jakości i różnorodności produktów oferowanych przez ten sklep oraz ich zaangażowania w rozwój dzieci.

enigma
18-05-2024, 11:38
U nas chyba najbardziej się sprawdzi samochodzik Billy https://www.chicco.pl/produkty/8003670841913.samochod-billy-rc.zabawki.pojazdy-i-samochody-zdalnie-sterowane.html bo syn widział go u znajomych i cały czas sie nim bawił. Teraz jest okazja żeby mu sprawić ten wymarzony prezent na dzień dziecka