PDA

View Full Version : prostownica do w³osów

abby
24-06-2020, 17:09
S± tu posiadaczki prostownicy marki babyliss??Zbieram opinie, podoba mi siê ta z linii exclusive, ma kto¶? Widzialam, ¿e ma regulacjê temperatury i mo¿na te¿ ¶rodki do stylizacji bez problemu stosowac a p³ytki siê nie niszcz±

arjana
18-08-2020, 11:10
ta linia jest super, co prawda nie mam prostownicy ale curl secret ale u¿yw sie jej super, my¶lê, ze i prostownica bêdzie super. Fajne jako¶ciowo maj± urz±dzenia i z ciekawym designem.

evangeline
20-08-2020, 14:16
Ja d³ugo u¿ywa³am prostownicy, ale moje w³osy bardzo siê zniszczy³y i odstawi³am ten sprzêt.

Lililulu
03-11-2020, 12:37
Ja sobie kilka dni temu kupi³am tak± z serii babyliss salon brilliance. Ona jest o tyle fajna, ¿e poza prostowaniem mo¿na te¿ bez problemu zrobiæ ni± loki. Plusem jest d³ugi i obrotowy kabel wiêc siê nie pl±cze podczas prostowania. Jest te¿ bardzo elegancka, ja kupuj±c ró¿ne sprzety zwracam te¿ uwagê na wygl±d.

eliza104
04-11-2020, 09:36
Remington ma bardzo dobry sprzêt. Od lat z niego korzystam.

Gourmet
11-11-2020, 12:51
Nie boicie siê, ¿e uszkodzicie w³osy? Wiem, ¿e odrastaj±, tym niemniej, mo¿na je nie¼le popaliæ.

abby
17-11-2020, 09:01
Kupi³am sobie prostownicê babyliss exclusive, u¿ywam ju¿ parê miesiêcy od czasu do czasu, nie zauwa¿y³am ¿eby co¶ dzia³o siê z w³osami. Prostownica ma super g³adkie p³ytki, które bez problemu sun± po w³osach. A o w³osy dbam za pomoc± od¿ywek i ¶rodków termoochronnych

darrion63
20-11-2020, 13:30
Ró¿ne w³osy wymagaj± innego traktowania. Delikatne i zniszczone nie powinny byæ modelowane przy wykorzystaniu zbyt wysokiej temperatury. Eksperci zalecaj±, aby w przypadku takich w³osów korzystaæ maksymalnie ze 170 stopni Celsjusza. Z kolei w³osy grube, mocne i zadbane mo¿na modelowaæ nawet przy 200 stopniach Celsjusza. Wiêcej znalaz³am na https://maxelektro.pl/sklep/karta-produktu/karbownica-babyliss-2165ce,72250.html

iza100
21-10-2022, 04:31
Faktycznie my¶lisz o zakupie nowej prostownicy? je¿eli tak, to koniecznie zajrzyj na stronê prostownica do w³osów ranking (https://hiperceny.pl/ranking-top-10-najlepsza-prostownica-do-wlosow/) i sprawd¼ aktualny ranking. Dziêki temu na pewno uda ci siê wybraæ co¶ odpowiedniego.

Lila882
27-08-2023, 20:57
Wydaje mi siê, ¿e fajn± prostownic±, bezpieczn± dla w³osów jest ta od Inoar. Jako, ¿e marka pracuje na w³osach ju¿ wiele lat, na pewno wie co im szkodzi, a co s³u¿y :)

Elka83
30-10-2024, 11:56
Prostownica mo¿e byæ nie tylko praktycznym, ale i bezpiecznym narzêdziem do stylizacji w³osów. Warto zwróciæ uwagê na model BaByliss ST484E Black Onyx, który oferuje ró¿ne poziomy temperatury, umo¿liwiaj±c dopasowanie do indywidualnych potrzeb. Dziêki ceramicznej pow³oce, prostowanie staje siê bardziej delikatne dla w³osów. To znakomity wybór dla osób, które chc± zadbaæ o zdrowy wygl±d w³osów.

bebe456
21-11-2024, 21:35
Warto poszukaæ takiej, która nie bêdzie niszczy³a w³osów, a której u¿ycie bêdzie ³atwe i przyjemne. Ja polecam t± od firmy inoar. Ma regulacjê temperatury, d³ugi kabel i szerokie p³ytki prostownicy.

ela1595
09-12-2024, 20:34
A co s±dzicie o keratynowym prostowaniu w³osów https://hairnewlife.pl/keratynowe-prostowanie-wlosow/? Ja korzystam z tego zabiegu i jestem bardzo zadowolona. Efekty s± super a w³osy wygl±daj± zdrowo i siê nie pusz±. Warto spróbowaæ. Ja chodzê na keratynê do Hair New Life w Rzeszowie. Maj± du¿e do¶wiadczenie.