View Full Version : szybki internet w Białymstoku
Moi drodzy zaczynam od lutego pracę zdalną i poszukuje szybkiego i co wazniejsze stabilnego internetu ( Białystok). obecnie mam mobilny ale z nim roznie bywa niestety, szukam czegoś na stałym łączu. Gdzie takiego szukać :)?
Szukaj wśród lokalnych dostawców, ja z reguły unikam tych wielkich firm bo tam z obsługą różnie bywa a w takich mniejszych firmach wygląda to znacznie lepiej. w Białymstoku i okolicach działa na przykład Elpos :)
Słuszna uwagą chociaż u mnie też jest najlepszy dostawca usług internetowych (https://gadzetomania.pl/61548,dostawcy-uslug-internetowych-i-telewizyjnych-jak-wybrac-najlepsza-oferte) i bardzo jestem z tego internetu zadowolona, jest stabilny i szybki i można bez problemu z niego korzystać w kilka osób jednocześnie a więc w dzisiejszych czasach kiedy pracujemy zdalnie jest idealny
ja też polecam Elpos :) mam u nich cały pakiet i internet i telewizję. Porządna firma, szybka aktywacja usługi.
bardzo Wam dziękuje za odpowiedzi i namiar na firmę Elpos. Porównałam ją z innymi tego typu i faktycznie warunki mają najbardziej konkurencyjne. Orientuje się ktoś z Was czy szybko się czeka na aktywację usług?
bardzo Wam dziękuje za odpowiedzi i namiar na firmę Elpos. Porównałam ją z innymi tego typu i faktycznie warunki mają najbardziej konkurencyjne. Orientuje się ktoś z Was czy szybko się czeka na aktywację usług?
nie, oni działają bardzo sprawnie także aktywacja to kwestia dni :) najlepiej zadzwoń i dopytaj o szczegóły :) ale ogólnie jestem pewna, ze będziesz zadowolona z wyboru oferty tej firmy!
dzięki raz jeszcze za informacje i pomoc :) faktycznie wszystko udalo sie załatwić w błyskawicznym tempie, od kilku dni korzystam z internetu :)
dzięki raz jeszcze za informacje i pomoc :) faktycznie wszystko udalo sie załatwić w błyskawicznym tempie, od kilku dni korzystam z internetu :)
O to bardzo dobre wieści :) i jak się sprawuje internecik ? wszystko okej? ja tak sobie ostatnio myślałam, ze trudno by mi było teraz funkcjonować bez niego :)
internet sprawuje się super, jest meeeega szybki, parametry też zgodne z tym co w umie ( robiłam już kilka razy speed testy). Jerstem ogólnie bardzo zadowolona i masz rację, nie mogłabym już bez niego funcjonować :)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.