Zaloguj się

View Full Version : Wózek dla dziecka Cavoe Osis

mczay
04-02-2021, 21:47
Cześć. Wybieram wózek dla swojej córki i bardzo spodobał mi się Cavoe Osis. Wydaje się być dobrej jakości. Macie z nim jakieś doświadczenia?

enigma
05-02-2021, 12:57
Mam x-landerai model x-cite i jestem nim zachwycona, ten wózek jest idealny do miasta, na schody i podjazdy, łatwo się mim manewruje nawet między sklepowymi półkami. Można do niego dopasować wszystko co się chce łącznie z fotelikiem

Kamilla36
05-02-2021, 23:47
Też zdecydowałam się na Cavoe Osis i jestem bardzo zadowolona. Mały, zwrotny, lekki, zmieści się do każdego bagażnika. Jestem nim szczerze zachwycona i jeśli wciąż jesteś nim zainteresowana, zachęcam Cię do kupienia tego wózka.

mela85
06-02-2021, 14:54
Dobrej jakości spacerówkę polecam od anexa.

mczay
07-02-2021, 22:15
Dziękuję za wszelkie komentarze, jednak póki co interesuje mnie tylko Cavoe Osis. Cieszę się, że Kamilla36 też masz taki wózek - będziesz w stanie mi coś więcej powiedzieć na jego temat?

Kamilla36
08-02-2021, 22:49
Jasne, że powiem więcej na jego temat. Przede wszystkim jego sporą zaletą jest to, że jest to wózek o designerskim wyglądzie - typowy luksusowy, ale znacznie tańszy :) Zdecydowanie jest też bardzo solidnie i starannie zrobiony, a do tego leciutki i niewielki. Idealny na wypady do miasta na zakupy i nie tylko :) Jak będziesz chciała wiedzieć coś jeszcze, śmiało pytaj :)

mczay
11-02-2021, 21:22
Dzięki - Twoja odpowiedź była chyba wystarczająco wyczerpująca, a na pewno na tyle abym miała pewność, że to będzie dobry wybór. Pozdrawiam :)

weroniczka3
12-02-2021, 11:44
Ja polecam wózek https://insevio.com/, jeśli szukacie kompaktowego, wygodnego i przede wszystkim lekkiego wózka, super sprawa! :)

kamilla493
15-02-2021, 14:11
Znajomi też się przymierzają do zakupu wózka dla ich pociechy, bo już niedługo ma się rodzić, ale mają jeszcze jeden dylemat. Mianowicie jak jest z kołderkami do wózka? Kupować? Nie kupować? Są jakieś specjalne czy wystarczy kierować się tym, co np tutaj https://slodkiesny.pl/posciel-100x135-dla-dziecka-jaka-wybrac-news piszą? Przyznam, że już się gubię trochę co i jak z tymi kołderkami

sara898
11-03-2021, 22:17
Jeśli wiesz, że nie potrzebne Ci amortyzatory, to będzie dla Ciebie dobry wybór. Ja wiedziałam, że bez nich się nie obejdzie dlatego wybrałam Cavoe Axo i dzięki temu spokojnie mogę chodzić na terenowe wyprawy :D

gasella
18-03-2021, 13:35
Mi się te wózki podobają ale jednak zdecydowałam się na x-landera. Ten wózek zdecydowanie nie ma sobie równych. Jest w dobrej cenie i doskonałej jakości. Jest też bardzo dobrze przemyślany - tak aby być bezpiecznym i wygodnym dla dziecka ale też i dla rodzica.

bebe56
15-07-2021, 20:29
Faktycznie jeśli amortyzacja Ci nie potrzebna, to na pewno będziesz zadowolona z tego wyboru. Ja osobiście wolałam coś z dobrą amortyzacją co pozwoli mi na większą swobodę w spacerach i wybrałam model Axo. Co do jakości nie ma się do czego przyczepić - wózek naprawdę solidny.

krysia1844
27-09-2021, 13:35
Jeśli szukacie wózka, który będzie idealny na każdą powierzchnię to mogę polecić Venicci, sama oglądałam go w sklepie, ale nie brałam go wcześniej pod uwagę. Kupiłam go z myślą o dobrej amortyzacji i przede wszystkim wygodzie dziecka i nie zawiodłam się :) Znajdziecie go na https://venicci.pl/! Mamy go od niedawna, ale jesteśmy zadowoleni, w każdym terenie świetnie sobie radzi i o to nam głównie chodziło.