View Full Version : Jak nie przepłacać za zakupy?
kwiecienplecien
18-01-2015, 20:58
Często mam tak, że podobają mi się różne ciuchy, ale przeważnie jest tak, że są za drogie, żebym mogła sobie na nie w danej chwili pozwolić.
Z kolei jak są jakieś promocje, to zwykle dowiaduję się po czasie, jak już nie ma tego, co mi się podobało...
Jak wy polujecie na takie okazje?
Ja się namiętnie zapisuje do wszelakich newsletterów i zawsze na maila przychodzą mi informacje o promocjach :D
Możesz też zawsze zalajkować strony marek na Facebooku. Zazwyczaj wrzucają informacje o wyprzedażach :D
Ale akurat ja wolę maile :)
marzycielkazostendy
19-01-2015, 13:59
Ten pomysł z newsletterami jest dobry. Ludzie też często robią zakupy sugerując się promocjami z gazetek - to też jest dobra opcja.
Od siebie mogę dorzucić jeszcze jeden sposób, na który wpadłam ostatnio - trafiłam na taki dodatek do przeglądarki – Okazjoner.
Instalujesz sobie coś takiego, dodajesz swoje ulubione produkty i ta aplikacja monitoruje ich ceny. Jeśli trafi się coś po taniości, to cię poinformuje.
Maile są sprawdzone pod warunkiem, że nie są spamem.
Najlepiej szukać stron z wyprzedażami w necie. Ja w ten sposób natknęłam się na zlotewyprzedaze.pl (http://zlotewyprzedaze.pl). Mają tam dużo niższe ceny niż w sklepach i spory wybór ciuchów i nie tylko.
dobrze jest szukać różnych promocji, czasem można ponad połowę ceny zaoszczędzić:)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.