PDA

View Full Version : Opinie o przychodni Medivita

figa
24-03-2021, 16:43
Dzień Dobry :) planuje zapisać się na wizytę do przychodni Medivita, mieszkam akurat blisko ulicy Rejtana na Mokotowie. Czy warto ? Jak z jakością obsługi i terminami ?

ejdyska
24-03-2021, 18:54
Ja robię tu regularnie badania z krwi, choruję przewlekle i muszę często robić sobie takie kontrole. Polecam, panie pielęgniarki zawsze bardzo sympatyczne, uśmiechnięte i delikatne, Nawet mój 6 letni syn chętnie tu chodzi :) Obsługa na recepcji też bardzo sprawna i pomocna.

kinnia
25-03-2021, 08:30
ja robiłam tu jakieś 2 tygodnie temu badania do nowej pracy. Konsultacja z lekarzem odbywa się online więc bardzo fajnie, nie trzeba było nawet wychodzić z domu. a terminy błyskawiczne, nie to co w innych przychodniach.

figa
25-03-2021, 09:15
super bardzo Wam dziękuje za pomoc i odpowiedzi :) ja to chce się zapisać własnie na pobranie krwi i jeszcze na przegląd do stomatologa ale kto wie, może kiedyś będe zmieniać prace to też odwiedzę tego lekarza medycyny pracy :)

kinnia
14-04-2021, 11:14
super bardzo Wam dziękuje za pomoc i odpowiedzi :) ja to chce się zapisać własnie na pobranie krwi i jeszcze na przegląd do stomatologa ale kto wie, może kiedyś będe zmieniać prace to też odwiedzę tego lekarza medycyny pracy :)

Nie ma sprawy, od tego tu jesteśmy żeby sobie pomagać :) Ja będę szła po majówce z synem na pobranie krwi ale na szczęście pielęgniarki są bardzo delikatne i cierpliwe więc nie mam obaw :)

enigma
21-04-2021, 07:34
Robiłam w tej przychodni juz nie raz badania ale teraz mam opiekę szpitala medicover ze względu na endometriozę. Miałam tam odpowiednią diagnostykę i mogę liczyć na zabieg jej usuwania

figa
29-04-2021, 11:12
na pobraniu krwi też już byłam i potwierdzam, pielęgniarki przesympatyczne i bardzo delikatne. świetna placówka medyczna i tyle, oby więcej takich w każdym mieście.

kinnia
30-05-2021, 16:51
no i super :) zostaje tylko życzyć sobie i innym by każda placówka medyczna w kraju funkcjonowała tak jak Medivita :)