View Full Version : bemowo ginekolog
Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego nie zwlekaj i kliknij w ten w ten odnośnik.. http://sierant-gabinety.pl/oferta/medycyna-estetyczna/
Do ginekologa to ja już od lat chodzę regularnie. Prawie 3 lata stosuję belarę więc stosuję się do zaleceń mojego lekarza i na wizyty chodzę co 6 miesięcy. Z resztą nawet jak się nie stosuje antykoncepcji to też trzeba się badać, raz w roku jeśli nie ma żadnych problemów zdrowotnych. Profilaktyka to podstawa, pamiętajcie.
Mam swoją sprawdzoną klinikę - https://przychodnie-rsc.pl/ na Ursynowie. Polecam zwłaszcza dr Marcina Wieczorka. Jest doskonałym ginekologiem - położnikiem i prowadził moje dwie ciąże. Zapisz się koniecznie. Jest bardzo delikatny, a zarazem przesympatyczny. Polecam!
Ja też! I dodam tylko że profilaktyka i i badania są ważne i trzeba je robić na czas. Ja się zaniedbałam i jak teraz zrobiłam cytologię nie była ona najlepsza, dlatego ginekolog zalecił mi stosowanie papilocare, jeśli to wina hpv to po kuracji wynik powinien się poprawić
Ja miałam okropne bóle miesiączkowe. Dowiedziałam się od ginekologa że mogą być też objawem endometriozy a wtedy trzeba szukać pomocy specjalistów. Ja miałam nawet zabieg usuwania endometriozy w szpitalu Medicover niedawno.
@Enigma, masz 100% racji, bo badania cytologiczne trzeba by wykonywać przynajmniej raz do roku. I powiem Ci, że ja w Warszawie na takie usg chodzę tylko do kliniki MULTIMED. Generalne, w wielu przypadkach usg ginekologiczne pozwala na szybkie wykrycie chorób układu płciowego, w tym zmian o charakterze nowotworowym. To podstawa diagnostyki.
sabina098
07-12-2021, 13:10
W sumie ja też na swoją dr nie narzekam, bo mam od niej bardzo trafioną dla mnie antykoncepcję bo tabletki vines od dawna biorę i mogę je tylko chwalić. Poza tym wszelkie badania zawsze mi zleca na czas i wiem że w razie problemów zawsze mogę się do tego lekarza zwrócić.
Moja ginekolog na silne bóle miesiączkowe przepisała mi tabletki antykoncepcyjne drovelis. Różnica ogromna, wreszcie nie biorę podczas miesiączki silnych środków przeciwbólowych. I nie obawiam się też ciąży, dużo swobodniej dzięki temu podchodzę do spraw seksu, to już teraz sama przyjemność dla mnie, zero stresu i przeżywania co miesiąc czy dostanę @.
Krygierowa31
15-02-2022, 14:22
Ja chodzę do ginekologa do Babka Medica na Słomińskiego - https://babkamedica.pl . Moim ginekologiem jest tam pani doktor Posiewka Anna, którą serdecznie polecam :) To miła kobieta, delikatna podczas badań ale też konkretne i dokładna. Wizyty u niej mnie nie stresują, czuję się dobrze, a to uważam za bardzo ważne podczas prowadzenia ciąży.
PawlakJA
23-02-2022, 14:41
Ja polecam centrum Gabinety Łucka, mają tam wielu ginekologów. Ja chodzę u nich do pani Agnieszki Dobrowolskiej-Redo. Uważam, że jest świetnym lekarzem, bardzo zainteresowanym pacjentkom. Badania zawsze są dokładne, długie, wszystko tłumaczy. To dla mnie ważne. Czuję się u niej dobrze zaopiekowana.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.