Zaloguj się

View Full Version : Zabiegi kosmetyczne na trądzik

Miriam33
16-07-2021, 10:51
Cześć dziewczyny! Od dłuższego czasu walczę z trądzikiem. Próbowałam już różnych domowych sposobów i kosmetyków. Ostatnio czytałam dużo na temat zabiegów kosmetycznych. Moja kuzynka miała kiedyś ten sam problem i przeszła peeling kawitacyjny w gabinecie Beauty Expert w Bierutowie. Bardzo ładnie oczyścili jej cerę i niemal zupełnie pozbyła się trądziku. Znacie ten salon kosmetyczny? Polecacie?

starla
26-09-2021, 17:26
U mnie dopiero doustna kuracja dała efekty... wreszcie nie mam pryszcza na pryszczu, zmiany które miałam długo wygoiły się. Ale nie bez skutków ubocznych, zmagam się z dużym przesuszeniem skóry. Teraz mi dermatolog poleciła stosować krem Keracnyl Repair i już widzę poprawę. Skóra po siedmiu dniach nie jest już taka ściągnięta, podrażnienie mniejsze. Krem nawilża, regeneruje, zdecydowanie zwiększa elastyczność skóry.

Mija11
30-09-2021, 20:46
Nie wiem czy dermatolog by pomógł mi na trądzik. Pewnie bym się wybrała na wizytę, ale w międzyczasie zaczęłam się zabezpieczać belarą i dzięki tym tabletkom ładnie mi się poprawiła cera.