View Full Version : Zabiegi kosmetyczne na trądzik
Miriam33
16-07-2021, 10:51
Cześć dziewczyny! Od dłuższego czasu walczę z trądzikiem. Próbowałam już różnych domowych sposobów i kosmetyków. Ostatnio czytałam dużo na temat zabiegów kosmetycznych. Moja kuzynka miała kiedyś ten sam problem i przeszła peeling kawitacyjny w gabinecie Beauty Expert w Bierutowie. Bardzo ładnie oczyścili jej cerę i niemal zupełnie pozbyła się trądziku. Znacie ten salon kosmetyczny? Polecacie?
U mnie dopiero doustna kuracja dała efekty... wreszcie nie mam pryszcza na pryszczu, zmiany które miałam długo wygoiły się. Ale nie bez skutków ubocznych, zmagam się z dużym przesuszeniem skóry. Teraz mi dermatolog poleciła stosować krem Keracnyl Repair i już widzę poprawę. Skóra po siedmiu dniach nie jest już taka ściągnięta, podrażnienie mniejsze. Krem nawilża, regeneruje, zdecydowanie zwiększa elastyczność skóry.
Nie wiem czy dermatolog by pomógł mi na trądzik. Pewnie bym się wybrała na wizytę, ale w międzyczasie zaczęłam się zabezpieczać belarą i dzięki tym tabletkom ładnie mi się poprawiła cera.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.