PDA

View Full Version : aplikacje do zarzadzania budżetem domowym

kiki998
22-07-2021, 14:03
hej hej dziewczyny :) czy korzystacie na co dzień z jakiś narzedzi/aplikacji, które mają za zadanie ułatwić Wam kontrolę nad budżetem domowym i finansami osobistymi ? Póki co średnio ten temat sama ogarniam więc chętnie skorzystałabym z takiego sprawdzonego narzędzia. co się u Was sprawdza?

figa
23-07-2021, 08:18
jeśli pozwolisz to przycupnę tu na chwile bo sama mam z tym problem w ostatnim czasie. zmieniłam pracę, myślałam, ze jak bede wiecej zarabiać to problem zniknie ale i tak bywa, że pod koniec miesiąca musimy już szczegolnie zwracac uwage na nasze wydatki...

sunka
23-07-2021, 09:37
wydaje mi się, ze sporo osób ma takie problem. ja już ogarniam co nieco ale rzeczywiście na co dzień korzystam z takiej aplikacji Provema. poczytajcie sobie o niej, jest prosta w obsłudze i pomaga trzymać wszystko w ryzach :)

kiki998
09-08-2021, 17:11
oo sunka ciekawa ta apka jest. mozesz napisac jak to ogolnie wyglada i czytalam też, ze zaklada się przy okazji jakieś darmowe konto bankowe?

sunka
09-08-2021, 18:06
no tak tak, za darmo zakładasz konto, najlepsze jest to, ze nie trzeba nawet jechać nigdzie do oddziału banku by potwierdzić swoją tożsamość, robi się to samodzielnie bez wychodzenia z domu :) ja z tego konta opłacam rachunki a i dostaje zwroty za zakupy w wielu sklepach w sieci.

kiki998
07-09-2021, 13:19
wielkie dzięki za szczegółowe wyjaśnienia :) w weekend już ją sobie zainstalowałam, teraz będę kontrolować co jakiś czas i patrzeć na te statystyki :)

sunka
16-09-2021, 08:50
podejrzewam, ze będzie podobnie jak u mnie, wyniki Cie zaskoczą :) ja dopiero teraz widzę gdzie bezsensownie wydawałam kasę...

kiki998
06-10-2021, 11:57
u mnie niecały miesiąc a pierwsze wnioski już są. ale i tak chyba najbardziej póki co cieszą mnie te zwroty za zakupy, juz kilka zł w ten sposób odłożyłam :) aaa i nie wiem czy wiecie ale nawet parkować da się taniej w mieście z tą apką :)

sunka
15-10-2021, 16:53
u mnie niecały miesiąc a pierwsze wnioski już są. ale i tak chyba najbardziej póki co cieszą mnie te zwroty za zakupy, juz kilka zł w ten sposób odłożyłam :) aaa i nie wiem czy wiecie ale nawet parkować da się taniej w mieście z tą apką :)

super, bardzo się cieszę, ze jesteś zadowolona :) to parkowanie to rzeczywiście fajna rzecz, też korzystam :)

kiki998
17-11-2021, 11:27
ja to nawet znajomym i rodzinie sprzedałam informacje o tej apce i kilkoro z nich też juz z niej korzysta :)

femme.m
17-11-2021, 11:44
Ja miałam kiedyś Spendee i dobrze się sprawdzało

szygi
07-01-2022, 19:55
Czasem pomocą może być nawet konto bankowe :) W ten sposób można odłożyć konkretną kwotę np. na jedzenie itd. Te aplikacje bankowe też pokazują ile wydaje się na konkretne rzeczy, w ciągu miesiąca :) warto wybrać darmowe konto w banku (https://konto-w-banku.pl/)