View Full Version : Kosmetyki marki Summe - co sądzicie?
PaulinaW
06-08-2021, 07:06
Cześć!
Czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi, jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości kosmetyków do pielęgnacji domowej cery w zakresie pozbywania się niedoskonałości, ale również problemów z przebarwieniami. Pozdrawiam :)
Akurat jeśli chodzi o wybór dobrej jakości kosmetyków do pielęgnacji cery w zaciszu domowym to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam do sprawdzenia właśnie serie kosmetyków marki Summe. Naturalny skład, dobre ceny i rozbudowana oferta produktów które naprawdę realnie pozytywnie wpływają na naszą cerę.
DariaM11
11-08-2021, 08:24
W mojej opinii jak najbardziej dobry wybór, co do serii kosmetyków jaka może sprawdzić się przy problemach związanych z zanieczyszczona skórą i trądzikiem to polecam sprawdzić Summe Balance ponieważ wykazuje silne działanie przeciwzapalne, antybakteryjne oraz zmniejszające pory. Ze wskazaniem do leczenia skóry tłustej i pierwszych oznak trądziku.
PaulinaW
13-08-2021, 08:07
Dzięki wielkie za podpowiedzi! Na pewno sprawdzę i oby to nie był koniec naszego tematu :)
Na przebarwienia zdecydowanie seria BeClarity https://summe.pl/seria/beclarity/ z której też korzystałam, bo niestety ale problemów miałam z tym naprawdę sporo po nastoletnich latach kiedy trądzik nie chciał odpuścić. A co ważne kontroluje produkcję i syntezę melaniny, hamując tym samym aktywność enzymatyczną tyrozynazy i tym samym poprawia nierównomierny koloryt skóry
nie znam tych produktów, jeśli chodzi o kosmetyki to kupuję najczęściej te z Eveline, są dostępne w większości drogerii ( ja zwykle zaglądam do Hebe). polecam szczególnie ten aloesowy płyn micelarny, o działaniu odświeżającym i łagodzącym., super jest :)
marilyne.lindgren
06-09-2021, 12:06
Czy takie kosmetyki są naturalne?
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.