Zaloguj się

View Full Version : Rozwód

Miriam33
12-08-2021, 21:02
Korzystaliście kiedyś z usług kancelarii jwc? Słyszałam, że to bardzo rzetelna kancelaria wygrywająca dużo spraw rozwodowych, a ja właśnie w tej sprawie chciałabym ich wynająć. Powinnam nawiązać z nimi współpracę? Jakieś sugestie?

norka
13-08-2021, 01:26
A gdzie jest ta kancelaria? Bo ja szukam W Gdańsku do prowadzenia sprawy rozwodowej. Nastąpiła ta chwila po 11 latach, choć przykra to nie widzę innego rozwiązania. Podejmowaliśmy próby naprawy, nawet mieliśmy terapię, ale nic z tego. Najgorsze jest to , że mąż na rozwód się nie zgadza i teraz martwię się czy go dostanę skoro mamy dwójkę małych dzieci

comon
21-08-2021, 00:37
również szukam prawnika od spraw rodzinnych z Trójmiasta więc dołączę się do tematu. rozwód co prawda mamy już ustalony, ale chodzi o kwestię podniesienia alimentów na dziecko

kresowa ula
26-08-2021, 12:42
A może być mecenas z Gdańska Wrzeszcz? Bo jeśli tak to mecenasa Mindykowskiego polecam - mindykowski.pl . Pierwszą styczność z nim miałam właśnie w trakcie rozwodu i bardzo podobało mi się jego podejście, takie rzeczowe i konkretne, bez owijania w bawełnę. Także niezwykle uprzejmy, bez problemu wyjaśnia każdą kwestię o którą się zapyta i to cierpliwie, bez wywyższania się. To mi się bardzo podoba. A teraz akurat jestem w trakcie sprawy spadkowej to on też ją dla mnie prowadzi.

DizA
26-08-2021, 23:41
zdecydowanie Mindykowski! również jestem zadowolona ze współpracy z nim. kiedyś dawno temu z innym mecenasem współpracowałam i nie układało się tak dobrze. Mecenas zna się naprawdę dobrze na prawie rodzinnym, pomoże i w rozwodzie i np. w podwyższeniu alimentów na dzieci

enigma
26-10-2021, 06:48
również szukam prawnika od spraw rodzinnych z Trójmiasta więc dołączę się do tematu. rozwód co prawda mamy już ustalony, ale chodzi o kwestię podniesienia alimentów na dziecko

Mogę z czystym sumieniem polecić Ci adwokata Łukasza Węgłowskiego, on specjalizuje się w prawie rodzinnym i działa na terenie całego Pomorza i Wybrzeża. Na pewno pomoże, zna się na wszelkich kruczkach prawnych i jest skuteczny

Kazikdobry
13-04-2022, 11:53
Wiele osób oprócz porady prawnej przy rozwodzie korzysta z pomocy detektywa. Jeżeli Ty czy bliskie Ci osoby potrzebujecie takiego wsparcia koniecznie zajrzyjcie do artykułu o pracy detektywa https://www.chrzaszcz.com.pl/wykrywanie-zdrad-czyli-co-potrafi-dobry-detektyw