View Full Version : Wózek marki Cavoe. Jaki?
Hej! Jestem już w szóstym miesiącu ciąży i zastanawiam się nad wyborem wózka. Czy warto wziąć markę Cavoe pod uwagę? mieszkam w mieście i zastanawiam się jaki model będzie najlepszy!
Do miasta najlepszy będzie wózek Osis. Jest leciutki i zwrotny a dziecko ma w nim dużo miejsca. My mamy ten model od początku i jestem mega zadowolona. Daje robie radę nawet na nierównych chodnikach!
Jak kupowałam x-landera to nie widziałam nigdzie tych wózków o których piszesz, pewnie to jakaś nowość? Jestem zadowolona ze swojego zakupu bo wózek się świetnie sprawdza nie tylko na równych miejskich chodnikach, właśnie wróciliśmy z urlopu na Mazurach i tam nawet na leśnych ścieżkach dawał radę
Cavoe ma naprawdę swietne wózki :) My mamy model Osis i powiem szczerze, ze rewelacyjnie sprawdza się w mieście. Jeśli jednak zależy ci na amortyzacji to Axo będzie dużo lepszym wyborem.
No właśnie... Musisz się zastanowić czy nie będziesz wyjeżdżać gdzieś na wieś lub spacerować po lesie. Wtedy warto wybrać wózek z amortyzacją. Ja zdecydowałam się na Osis bo sprawdza się świetnie w naszym mieście a jak jedziemy gdzieś na krótki spacer po lesie to też nie jest źle - daje radę. Ogólnie wózek jest rewelacyjny! Bardzo dobrze się go prowadzi, świetnie wygląda i przede wszystkim jest wygodny dla dziecka
Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi. Myślę, że już zdecydowałam, który wózek wybiorę. Wasze podpowiedzi bardzo mi pomogły.
My wybraliśmy model Axo :) Mieszkamy w mieście, ale praktycznie większośc czasu spędzamy na wsi u dziadków i stwierdzilam, że lepiej wybrać wózek z amortyzatorami i dużymi kołami.
gajuszka
18-10-2021, 09:49
Wózki Cavoe są super! Zdecydowanie warto wziąć je pod uwagę wybierając wózek dla dziecka :) My mamy Axo. Sprawdza się świetnie na każdym terenie. Testowałam go już w górach i na plaży.
sabina098
21-10-2021, 12:10
Nawet ciekawe te wózki o których mówicie, ja mam x-landera i też nie mogę się go nachwalić, idealnie się go użytkuje, na pewno jakbym miała kupować wózek drugi raz postawiłabym na taki sam :)
Zdradzisz nam jaki model wybrałaś? Też myslę o wózku od Cavoe :)
Ostatecznie mój wybór padł na model Osis. Testowałam go w sklepie i bardzo mi sie spodobał. Jest dokładnie taki jak pisałyście - lekki, niewielki i zwrotny. Myślę, że świetnie się u nas sprawdzi.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.