View Full Version : Autoklaw do salonu kosmetycznego
DariaM11
07-10-2021, 21:30
Hej :)
Jakie autoklawy wygrały w Waszych salonach kosmetycznych do sterylizacji większych pakietów medycznych. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wskazówki!
No to w takim razie weź pod uwagę również model Enbio S https://finefactory.pl/106532-autoklaw-enbio-s-torebki-do-steryl-200szt-90mmx135mm- według mnie zdecydowanie numer jeden jeżeli chodzi o autoklawę która jednak daje duże możliwości sterylizacji kilku pakietów narzędzi jednocześnie. A do tego licząc na dobry stosunek jakości do ceny.
Jak najbardziej mogę się zgodzić, jest to dobrze wykonane urządzenie do gabinetów medycznym, jak i kosmetycznym. My także wzięliśmy właśnie model Enbio S i też warto wspomnieć że w FineFactory jeszcze złapiecie kod rabatowy - ENBIO200 który na ich zakup daje 200zł zniżki także naprawdę znaczący rabat ;)
DariaM11
14-10-2021, 06:41
O proszę dobrze wiedzieć, dzięki wielkie i mam nadzieję że temat jeszcze się rozwinie!
Malwinka27
29-10-2021, 21:57
W mojej ocenie to bardzo dobry kierunek poszukiwań wyposażenia do swojego gabinetu, czy salonu w zakresie markowych urządzeń, sprzętów, czy również kosmetyków, ale również dodatkowych akcesoriów to hurtownia finefactory świetnie tutaj wypada. Jeśli chodzi o sam wybór to ja zdecydowałam się na Enbio S jest z nami od kilku tygodni i naprawdę nie mam podstaw do narzekań, wysoka sprawność i możliwość sterylizacji większych pakietów.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.