Zaloguj się

View Full Version : Urodziny

Karolina647
29-10-2021, 13:46
Cześć, niedługo wyprawiam urodziny dla mojej córeczki, znajomi polecili mi firmę Smaki Miasta z Warszawy, ze względu na to, że przygotowują zdrowe i ładnie się prezentujące dania i przekąski, a dodatkowo mają w ofercie specjalne menu dla dzieci. Co myślicie o nich?

Witkowa
30-07-2022, 10:44
A ja sądzę, że warto byłoby się zdecydować na urodziny w energylandii (https://sucha24.pl/artykul/odjazdowe-urodziny-w/904440). Wiedzieliście o tym, że wejściówka dla osoby poniżej 18 roku życia w dniu jej urodzin kosztuje tylko 1 zł? Ale to nie wszystko, można się też zdecydować na pakiet urodzinowy obejmujący aż 8 zaproszeń :) Można też liczyć na jakieś dodatkowe atrakcje, szampana itp. Wydaje mi się, że takie urodziny dla dziecka byłyby niezapomniane ;)

viorka
04-08-2022, 11:12
Jeśli chcesz zabłysnąć opalenizną na urodzinach swojej córki to polecam stosowanie Melanotan, który nadaje się właściwie dla każdego zarówno nawet dla osób z bardzo jasną karnacją. Jedynie co to nie można go stosować u dzieci. Informacje dotyczące metody działania produktu znajdują się na stronie www.melanotan.biz Prawdziwość zdjęć mogę potwierdzić, ponieważ udało mi się uzyskać taki sam fenomenalny efekt.