Zaloguj się

View Full Version : Przetłuszczające się włosy

Kamilla36
22-11-2021, 12:58
Od zawsze moje włosy się mocno przetłuszczają i wszystkie metody, które polecali mi znajomi zawodzili. Ostatnio na jednej z grup na fb zobaczyłam, że jedna dziewczyna polecała kosmetyki Klorane. Widziałam, że mają dobry skład i serię poświęconą także problemowi z przetłuszczającymi się włosami. Myślicie, że warto je kupić?

sara898
23-11-2021, 12:00
Oj warto. Kosmetyki klorane z wyciągiem z pokrzywy to jedyne, które pomogły mi uporać się z problemem przetłuszczających się włosów. Sam szampon dobrze sobie radzi, ale jeśli masz taką możliwość, najlepiej zainwestować w całą serię.

bomb42
24-11-2021, 12:29
Ja polecam Ci też kupić suchy szampon z wyciągiem z pokrzywy Klorane. Jest świetny na sytuacje awaryjne, gdy musisz odświeżyć fryzurę i efekt utrzymuje się naprawdę długo.

Nusiek11
25-11-2021, 13:09
Polecam - Klorane ma kosmetyki z dobrym składem, a sama firma podjęła wiele działań dla dobra planety. Warto wspierać takie firmy.

Kamilla36
25-11-2021, 13:15
Nie wiedziałam, że firma podejmuje działania proekologiczne, ale dobrze wiedzieć. Skoro mówicie, że ich kosmetyki są tak skuteczne to na pewno je kupię :)

AndziaL
05-12-2021, 15:54
Faktycznie, suchy szampon to w takich sytuacjach super rozwiązanie:) Ja używam takiego z Venity. Ma dobry skład, nie podrażnia skóry głowy a przy tym skutecznie odświeża fryzurę. Włosom nadaje objętości i ładnego zapachu:) No i jest prosty w uzyciu;)

Paulisss
05-12-2021, 21:34
jeżeli masz problem z odbudowaniem i odświeżeniem swoich włosów to koniecznie zajrzyj na stronę https://www.phlov.com/70-wlosy gdzie możesz znaleźć świetne produkty, które Ci w tym pomogą