View Full Version : Wózek, który wybrać?
Powiedzcie mi dziewczyny, jak wybierałyście wózek dla dziecka? Czym się kierowałyście?
Bo ja póki co oglądam tylko różne modele i wiem, że niektóre podobają mi się wizualnie
Dla mnie najważniejsza w wózku jest funkcjonalność i oczywiście ładny wygląd więc zdecydowałam się na x-landera, te wózki ślicznie wyglądają, mają masę bajerów ale są też funkcjonalne i solidne
JuliaBed
27-11-2021, 17:06
My jeździmy anexem e/type i wózek super nam się sprawdza. Lekki i zwinny, ma sporą gondolą, solidny stelaż i jest łatwy w obsłudze. Plus również za regulowaną rączkę:) Wózek ładnie sie też prezentuje:)
mhagenes
05-12-2021, 20:03
Ja miałam wózek gondolę od bebetto i byłam bardzo zadowolona, duża i ładna z wyglądu. A jeżeli chodzi o spacerówkę to mamy Quinny - malutka, składana i lekka :)
miłka1983
22-12-2021, 17:57
A ja wybrałam wózek do tak zwanych zadań specjalnych po to, żeby móc być aktywną. Mój wózek jest wyprodukowany przez włoską firmę PegPerego https://www.pegperego-polska.com.pl/produkt/gt4_modular Model G4T4 ma specjalne amortyzatory i wielkie gumowe koła, co pozwala mi zabierać go do lasu i na wypady na wieś. Prowadzi się go wygodnie nawet po nierównej nawierzchni. Dzięki temu, że go kupiliśmy, nie musimy rezygnować z wyjazdów i wypadów na łono natury, które oboje z mężem tak uwielbiamy.
Majka3008
27-12-2021, 11:35
Ja postawiłam na anex l/type i jestem z tego wózka bardzo zadowoloa:) Jest poręczny, lekki i zwinny. Fajnie sobie radzi na każdym terenie i jest łatwy w obsłudze. Ogromny plus również za składaną gondolę co znacznie ułatwia przenoszenie wózka:)
Mam wózek z Anexa m/type super mi się użytkuje, łatwość w montażu wygodny, bezpieczny świetna amortyzacja, lekki , zajmuje mało miejsca głęboka gondola i pojemny kosz na zakupy.
Martyna28
22-01-2022, 13:22
Ja postawiłam na anex l/type i jestem z tego wózka bardzo zadowoloa:) Jest poręczny, lekki i zwinny. Fajnie sobie radzi na każdym terenie i jest łatwy w obsłudze. Ogromny plus również za składaną gondolę co znacznie ułatwia przenoszenie wózka:)
Tez mam l/type i super mi się nim jeździ. Spora gondola i wygodna spacerówka, która składa się razem ze stelażem. Całość łatwa w obsłudze no i stelaż solidny i stabilny:) Wózek wygodnie się prowadzi.
Patrz na cenę, jakość wykonania, koła, wyposażenie. Fajny wózek wcale nie musi być drogi jak się okazuje, zerknij na model Riko Basic Plus. Wózek w wersji 2w1 kosztuje w granicach 1000 zł, jest porządny i bardzo dobrze się go prowadzi a koła sprawdzą się i na wyboistym terenie. Wózek dostępny w kilku wersjach kolorystycznych :)
My mamy e/type i jestem zadowolona:) Wygodny w użyciu, poręczny, lekko się prowadzi fajnie wygląda. Amortyzacja też jest w porządku:)
Dla mnie najważniejsza w wózku jest funkcjonalność i oczywiście ładny wygląd więc zdecydowałam się na x-landera, te wózki ślicznie wyglądają, mają masę bajerów ale są też funkcjonalne i solidne
Ja też się zdecydowałam na tą markę i jestem bardzo zadowolona. Na allegro, na przykład na https://allegro.pl/oferta/wozek-spacerowka-x-lander-x-move-super-bezpieczny-12242874120 (https://allegro.pl/oferta/wozek-spacerowka-x-lander-x-move-super-bezpieczny-12242874120?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr&utm_campaign=81abda61-21d2-4ac8-8b2e-333f9521a31f#) można zamówić całkiem tanio :)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.