View Full Version : Sklep internetowy Sote, jaki system ratalny?
annika97
01-12-2021, 12:57
Prowadzę mały sklep internetowy na Sote, sklep jest z rękodziełem i są tu takie rzeczy, do których przydałby mi się system ratalny. Nie znam się totalnie na tym, czy ktoś może ma doświadczenie jaki będzie najlepiej funkcjonował z tą platformą? Będę wdzięczna za wszystkie polecenia :)
Ja często trafiam na system iRaty, no i tak z punktu widzenia klienta, jest on bardzo wygodny, więc może ten będzie ok? Możesz sobie sprawdzić :)
matylda91
02-12-2021, 11:23
Tak, ja też z tego co wiem, to iRaty jest całkiem solidnie działającym systemem. Tutaj jest dużo na temat jego działania - https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca, ja osobiście często spotykam ten system w sklepach online więc musi być dobry :)
Ja mam sklep na Sote, co prawda to bardzo mały sklep ale iRaty dobrze działa przy nim :) Wydaje mi się że chyba w żadnym przypadku nie powinno być problemów, solidny system ratalny :)
metalinka
06-12-2021, 09:08
Dokładnie, ja też bardzo często widzę iRaty w sklepach internetowych, więc z perspektywy właścicieli chyba musi to wszystko dobrze działać. Raz nawet korzystałam, nie mam zastrzeżeń żadnych :)
Sote to dość mało popularny 'system' sklepów internetowych, ale iRaty działa ze wszystkimi właściwie, więc nie będzie problemu. Zawsze możesz przetestować tak naprawdę, ale ja ze swojej strony jak najbardziej polecam :)
paluszek991
03-04-2022, 12:40
iRaty o którym mówicie moim zdaniem najlepiej się sprawdzi, również w przypadku takiego mniejszego sklepu. Kilka razy korzystałam, było wszystko ok :)
kwiateczek
04-04-2022, 19:29
Ja też mogę dorzucić od siebie że iRaty to generalnie sprawdzony system ratalny, bardzo dobrze działa :) Chyba nie ma to znaczenia na czym postawiony jest sklep
kiciakowa
11-04-2022, 19:45
Ja korzystałam kilka razy z iRaty jako klient, głównie ze względu na to by przetestować sobie zamówienie. Wszystko działało OK :)
annika97
13-06-2022, 07:55
Super, dzięki za wszystkie opinie :) Zdecydowałam się na ten system, działa wszystko super nie mogę narzekać. Klienci też raczej nie zgłaszają skarg ;)
A czy ktoś z was ma może porownanie iRaty z innym systemem ratalnym? Jestem bardzo ciekawa jak to wypada porównując jeszcze do innych opcji :)
A czy ktoś z was ma może porownanie iRaty z innym systemem ratalnym? Jestem bardzo ciekawa jak to wypada porównując jeszcze do innych opcji :)
Wydaje mi się, że iRaty jest najpopularniejsze, bo ja nigdy nie trafiłam na inny system. Jedynie allegro ma taki swój wewnętrzny, allegro pay bodajże.
Znalazłam ostatnio bardzo dużo informacji o iRaty tutaj - https://iplatnosci.pl/ więc polecam sobie spojrzeć jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości w tym temacie :)
kwiateczek
06-11-2022, 19:02
Nie wydaje mi się, żebyś znalazła jakiś system podobny i równie dobrze działający co iRaty. Chyba najlepiej sobie po prostu go wypróbować
olafinka
07-11-2022, 08:12
Nie wydaje mi się, żebyś znalazła jakiś system podobny i równie dobrze działający co iRaty. Chyba najlepiej sobie po prostu go wypróbować
dokładnie ;) Paypo jest też w miarę podobne czy klarna, ale mimo wszystko funkcjonują trochę inaczej więc jeśli szukasz typowo do sklepu internetowego jednego systemu to iRaty mimo wszystko cały czas w topce ;)
kiciakowa
06-12-2022, 08:37
dokładnie ;) Paypo jest też w miarę podobne czy klarna, ale mimo wszystko funkcjonują trochę inaczej więc jeśli szukasz typowo do sklepu internetowego jednego systemu to iRaty mimo wszystko cały czas w topce ;)
Inaczej, to znaczy? Bo zastanawiała mnie ostatnio ta klarna, często reklamują to, myślałam, że to coś takiego samego co iRaty.
Inaczej, to znaczy? Bo zastanawiała mnie ostatnio ta klarna, często reklamują to, myślałam, że to coś takiego samego co iRaty.
Raz korzystałam z klarny i sam system 'płacenia' z iRaty jest o wiele łatwiejszy i krótszy, przynajmniej moim zdaniem.
Prowadzę mały sklep internetowy na Sote, sklep jest z rękodziełem i są tu takie rzeczy, do których przydałby mi się system ratalny. Nie znam się totalnie na tym, czy ktoś może ma doświadczenie jaki będzie najlepiej funkcjonował z tą platformą? Będę wdzięczna za wszystkie polecenia :)
iRaty chyba do kazdego sklepu się sprawdza tak naprawdę :)
paluszek991
15-03-2023, 11:32
Warto też tutaj zaglądać - https://iplatnosci.pl/ bo właściwie wszystko o co spytać można, tutaj jest poruszone na tej stronie ;)
Akurat jeśli chodzi o systemy płatności w sklepie online, to warto poczytać sobie różne artykuły na ten temat, aby mieć wyrobione swoje zdanie. Możecie znaleźć ich wiele w sieci, jeden z nich znajduje się pod tym adresem https://gamekeytips.com/czy-dobrze-zaprojektowany-proces-platnosci-wplywa-na-wzrost-konwersji/
olafinka
27-03-2023, 17:39
iRaty chyba do kazdego sklepu się sprawdza tak naprawdę :)
Dokładnie, naprawdę fajnie działa ze wszystkimi systemami :)
annika97
27-03-2023, 19:52
Po takim czasie mogę wam potwierdzić, że naprawdę fajnie to wszystko działa. iRaty mogę polecić, jak najbardziej :)
brandt38
28-03-2023, 10:55
Do kogo zgłosić się w sprawie budowy sklepu internetowego?
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.