View Full Version : Sala weselna w Krakowie - jaką polecacie?
Tak jak w tytule - w jakiej sali weselnej zorganizować wesele w Krakowie?
Krakowski Dom Weselny powinien sprostać Twoim wymaganiom. Byliśmy tam kilka tygodniu temu na weselu i było cudownie.
Potwierdzam - organizowaliśmy tam swoje przyjęcie i było bardzo fajnie, co potwierdzamy nie tylko my, ale również nasi goście.
Krakowski Dom Weselny powinien sprostać Twoim wymaganiom. Byliśmy tam kilka tygodniu temu na weselu i było cudownie.
Tak się składa, że moi znajomi organizowali wesele w tym miejscu i potwierdzam wszystko, co napisano wyżej. Ja również wspominam to miejsce bardzo dobrze - jedzonko było smaczne, miejsca do tańczenia sporo.
Też byłam na weselu w Krakowskim Domu Weselnym i jestem zadowolona, bo jedzenie pyszna, a obsługa zajmowała się gośćmi tak, jak potrzeba. Jeśli kiedykolwiek będę miała weselę to na pewno rozważę to miejsce :)
Kitana997
21-01-2022, 09:17
Wesele to jest strasznie droga impreza. Taka smutna prawda!!!
16-02-2022, 11:48
Jak wybierzesz Krakowski Dom Weselny, nie będziesz zawiedziona. To naprawdę miejsce idealne na organizację takich uroczystości.
Nusiek11
16-02-2022, 11:50
Zauważyłam, że sporo osób polecam Krakowski Dom Weselny i ja sie pod wszystkimi poleceniami podpisuję. Na własnej skórze przekonałam się jak fajnie może tutaj wyglądać przyjęcie!
Oczywiście Krakowski Dom Weselny nie ma sobie równych. Najlepiej przygotują Twoje wesele, możesz być spokojna o organizację, obsługę i jedzenie - na pewno będzie przepyszne.
gibson.tamara
22-02-2022, 11:47
A czy ktoś z Was myślał o weselu na świeżym powietrzu?
My planujemy wesele na wrzesień i poważnie zastanawiamy się nad autokarem dla gości. Trafiłam ostatnio na wynajem autokarów we Wrocławiu na https://www.vippodroze.pl/ i chyba skorzystamy z usług tej firmy. Będziemy mieć gości z różnych części Polski i chciałabym żeby bez problemu dotarli z kościoła na salę.
Jeśli chodzi o obsługę, jedzenie i ceny. Krakowski Dom Weselny jest bezkonkurencyjny. Dodatkowo każdą imprezę świetnie przygotowują, więc polecam!
Nie będę oryginalna - Krakowski Dom Weselny. Super miejsce, fajnie zaaranżowane z super jedzonkiem.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.