Zaloguj się

View Full Version : Jaki moduł ratalny do sklepu na platformie Redcart?

Tyśka
26-12-2021, 20:04
Mam sklep internetowy na platformie Redcart. Aktualnie szukam sprawdzonego modułu ratalnego, który będę mogła bez problemu wdrożyć do swojego sklepu na taj platformie. Znacie taki moduł?

Frania
27-12-2021, 07:49
Jedyny moduł z jakim miałam do czynienia , to ten od iRaty. Miałam go w swoim sklepie, gdy go jeszcze prowadziłam. Pamiętam, że klienci bardzo chwalili ten moduł.

holles
28-12-2021, 15:23
System od iRaty jest bardzo dobry. Wielu moich znajomych, którzy prowadzą sklepy internetowe, bardzo go chwalą. Ma dużą przyznawalność kredytywom, co oczywiście przekłada się na sprzedaż w Twoim sklepie. Myślę, że obroty w Twoim sklepie zwiększą się ok.30 % jak wprowadzisz opcje płatności w w ratach.

Tyśka
29-12-2021, 07:36
holles, gdyby mnie się tak sprzedaż zwiększyła, to byłabym bardzo zadowolona. Już podjęłam decyzje i zdecyduje się na moduł od iRaty. Jedyne co stoi mi na drodze, to kto może pomóc mi go podpiąć do sklepu? Kompletnie nie mam pojęcia jak zacząć.

holles
30-12-2021, 09:42
Jeśli chodzi o podpięcie systemu iRaty, to współpracowałam z tą firmą https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca. Jeśli masz jakiś problem i chcesz się dowiedzieć jak działa taki system, to myślę, że Ci pomogą.
Mam nadzieje, że jak najszybciej wdrożysz u siebie ten moduł i zwiększysz sprzedaż w swoim sklepie :) Powodzenia ;)