Zaloguj się

View Full Version : Platforma Comarch - jaki system ratalny?

matylda91
04-01-2022, 11:58
pracuje w małym sklepie internetowym, właśnie zastanawiamy się nad systemem ratalnym dla niego. Sklep jest na Comarch, jeśli to istotne przy wyborze systemu. Jaki jest najbardziej niezawodny? Mamy raczej zamówienia rzędu 300-800 zł, więc nie są to ogromne kwoty, ale system ratalny i tak by się przydał. :)

misia01
05-01-2022, 08:58
iRaty raczej dobrze działa, nie ma problemu z jego działaniem przy zamówieniach, więc można brać :)

bulcia
05-01-2022, 12:09
Pracuję w sklepie internetowym, który posiada system ratalny z iRaty no i działa wszystko naprawdę okej w tym zestawieniu. Nie ma żadnych problemów przy korzystaniu z systemu a to chyba najważniejsze :)

joanana
05-01-2022, 13:33
O samym iRaty, jeśli ktoś jest zainteresowany to moim zdaniem warto tutaj sobie poczytać - https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca, żeby podjąć jak najbardziej przemyślaną decyzję :)

pawciak
05-01-2022, 16:41
Ja mam sklep internetowy od paru lat, od dłuższego czasu też korzystam z iRaty, wszystko jest okej jeśli chodzi o działanie, czy jakąś awaryjność. Nie mam się do czego przyczepić tak naprawdę :)

melka87
06-02-2022, 10:28
pracuje w małym sklepie internetowym, właśnie zastanawiamy się nad systemem ratalnym dla niego. Sklep jest na Comarch, jeśli to istotne przy wyborze systemu. Jaki jest najbardziej niezawodny? Mamy raczej zamówienia rzędu 300-800 zł, więc nie są to ogromne kwoty, ale system ratalny i tak by się przydał. :)

Tak jak już tutaj pisali wcześniej - iRaty to raczej dobra opcja. Trzeba przyznać, że teraz raczej mało ludzi już z takich rzeczy korzysta, jeśli są różne systemy zakupów z opóźnioną płatnością itd, ale iRaty zawsze było bardzo solidną opcją :)

metalinka
09-02-2022, 13:24
Ja bardzo często współpracuję ze sklepami internetowymi. W wielu z nich jest system iRaty, on bardzo dobrze się sprawdza, nigdy nie słyszałam by ktokolwiek miał z tym jakieś problemy więc jest godny polecenia :)

kwiateczek
22-02-2022, 14:04
Ja jako klient raz korzystałam z iRaty i w sumie wszystko dobrze działało, spłaciłam wcześniej ale nie mam żadnych zarzutów w tym temacie :d

paluszek991
02-03-2022, 12:56
iRaty jest okej, działam przy sklepach internetowych i przy właściwie każdym działa dobrze więc bez obaw możesz go brać :))

matylda91
03-03-2022, 08:44
Tak jak tutaj mówiliście - faktycznie, iRaty jest okej. Mam go od jakiegoś czasu i jak na razie nie ma wad, więc jak najbardziej jestem zadowolona z tej opcji.

joanana
07-03-2022, 08:53
A powiedzcie mi, przy małym sklepie, który ma dosłownie 15-20 produktów takie iRaty też jest okej?

paluszek991
03-04-2022, 12:43
A powiedzcie mi, przy małym sklepie, który ma dosłownie 15-20 produktów takie iRaty też jest okej?

Jak najbardziej, nie mają żadnych ograniczeń jeśli chodzi o wartość zamówień etc :) Moim zdaniem iRaty pod takim względem jest chyba najbardziej elastycznym systemem ratalnym.

joanana
04-04-2022, 21:05
O, dzięki. W takim razie chyba będę próbować z iRaty. Bardzo dobre ma opinie więc warto spróbować skorzystać z ich oferty :)

misia01
05-04-2022, 09:57
A powiedzcie mi, jak wygląda kwestia dużych zamówień i większej ilości rat. Da się rozłożyć to w iRaty jakoś wygodnie, pod 'dyktando' klienta? Jak to w ogóle funkcjonuje?

joanana
04-05-2022, 10:16
A powiedzcie mi, jak wygląda kwestia dużych zamówień i większej ilości rat. Da się rozłożyć to w iRaty jakoś wygodnie, pod 'dyktando' klienta? Jak to w ogóle funkcjonuje?

Myślę że ten link może Ci pomóc - https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca w rozwianiu swoich wątpliwości i odpowiedzi na te wszystkie pytania :)

kiciakowa
02-06-2022, 18:19
Ja mogę polecić iRaty, tak z perspektywy klienta to muszę powiedzieć że używałam kilka razy i zawsze było wszystko jak najbardziej OK :)

melka87
06-07-2022, 07:47

Jasne że tak, po prostu pewnie mniej klientów będzie z takiego systemu korzystać.

paluszek991
06-07-2022, 10:21
Jasne że tak, po prostu pewnie mniej klientów będzie z takiego systemu korzystać.

Dokładnie, ogółem nawet może nikt nie korzystać, ale sam system ratalny w sklepie taki jak iRaty to duży plus :)

annika97
17-08-2022, 10:18
Dużo info o tym temacie znalazłam tutaj - https://iplatnosci.pl/ więc każdemu kto szuka ich polecam zajrzeć :)

bulcia
25-08-2022, 22:20
Dużo info o tym temacie znalazłam tutaj - https://iplatnosci.pl/ więc każdemu kto szuka ich polecam zajrzeć :)

Dokładnie, myślę że wszystkie jakieś niejasności można rozwiać sobie wchodząc na tej stronie, bo informacji na temat tego systemu jest tam naprawdę dużo :)

kwiateczek
06-11-2022, 19:08
Dokładnie, myślę że wszystkie jakieś niejasności można rozwiać sobie wchodząc na tej stronie, bo informacji na temat tego systemu jest tam naprawdę dużo :)

albo też po prostu instalując sobie system na próbę, zawsze można zrezygnować jeśli iRaty nie będą spełniać wymagań (w co wątpie :P)

kiciakowa
06-12-2022, 08:34
albo też po prostu instalując sobie system na próbę, zawsze można zrezygnować jeśli iRaty nie będą spełniać wymagań (w co wątpie :P)

Dokładnie, to bardzo dobre rozwiązanie, nikt nie sprawdzi lepiej, niż samemu na własnym doświadczeniu ;)

melka87
07-12-2022, 12:26
Teraz przed świętami widać wzrost osób korzystających z iRaty, więc chyba to dobry czas żeby wdrożyć go do swojego sklepu, o ile się taki prowadzi :)

lenonka
09-02-2023, 13:03

iRaty polecam, to chyba najpopularniejszy system i działa bez zarzutów, korzystałam naprawdę sporo razy i nigdy problemów nie było.

olafinka
06-03-2023, 10:07
Jak szukacie informacji na temat iRaty to polecam tu sobie spojrzeć - https://iplatnosci.pl/ bardzo dużo przydatnych informacji :)

paluszek991
15-03-2023, 11:26
Comarch to popularny sprzedażowy system i iRaty bardzo dobrze z nim współpracuje. Nie ma się do czego doczepić.

olafinka
27-03-2023, 17:42
Comarch to popularny sprzedażowy system i iRaty bardzo dobrze z nim współpracuje. Nie ma się do czego doczepić.

dla mnie Comarch to chyba najczęściej spotykany system i masz rację - iRaty pasuje do niego doskonale