View Full Version : Wyposażenie gabinetu kosmetycznego - IFApro
KarolaaW
15-02-2022, 07:58
Szukam dobrej jakości wyposażenia do gabinetu kosmetycznego i chciałabym poznać Wasze spostrzeżenia na temat rozwiązań do kształtowania oraz modelowania sylwetki. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc :)
DariaM11
27-02-2022, 09:35
Szukając przede wszystkim profesjonalnej pomocy i jakości w zakresie wyboru odpowiedniego urządzenia do odchudzania oraz kształtowania sylwetki to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia również model iMoos https://ifapro.pl/imoos/ zarówno głowica rotacyjna, fala multipolarna i vacum, selektywnie docierają do wymagających miejsc i zapewniają bezpieczną oraz bezbolesną pracę.
Też myślę, że kierunek poszukiwań skutecznych urządzeń kosmetycznych jest właśnie iMoos to przede wszystkim urządzenie które cechuje się jakością, wysoką funkcjonalnością i dużymi możliwościami wykonywanych zabiegów, które pozytywnie wpływają na stan sylwetki i jej odpowiednie modelowanie bez bólu i inwazyjnego działania.
KarolaaW
27-02-2022, 09:39
Dzięki wielkie za podpowiedzi! Mam nadzieję, że temat jeszcze się trochę nam rozwinie. Pozdrawiam
Malwinka27
27-02-2022, 09:48
Przede wszystkim w przypadku modelu iMoos można liczyć na szeroki zakres rozwiązań technologicznych jak Głowica RWT, System RTT, Technologia MPRF oraz Elektrody AL-C to wszystko składa się na skuteczność w działaniu i poprawie sylwetki. Zainteresowanie jest naprawdę spore, jednocześnie chcą poprawić jędrność ciała bezinwazyjnie będą zainteresowane tak jak to jest w naszych gabinetach prowadzonych z małżonką.
No trudno się nie zgodzić z poprzedniczkami na temat urządzenia iMoos na który postawiliśmy ponad pół roku temu ze względu na zaawansowanie i świetne efekty które praktycznie można zauważyć od razu w modelowaniu sylwetki i radzenia sobie z kłopotami cellulitu aby ciało pomimo wieku prezentowało się pięknie ;)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.