View Full Version : piercing ciała - jakie studio w Warszawie ?
hej wszystkim :-) podjęłam w końcu decyzję - chcę zacząć przygodę z piercingiem. Szukam obecnie sprawdzonego studia w Warszawie, gdzie śmiało mogę się zapisać. polecicie miejscówki, które same odwiedzacie ?
Na pewno wez pod uwagę Jah Love Tattoo ( na ulicy Wilczej 32). ja chodzę tu do Mai na tatuaże ale wiem, że mają też w ekipie kogoś od piercingu własnie :)
Na pewno wez pod uwagę Jah Love Tattoo ( na ulicy Wilczej 32). ja chodzę tu do Mai na tatuaże ale wiem, że mają też w ekipie kogoś od piercingu własnie :)
oo tak, to dobry adres. jeśli chodzi o piercing to ja chodzę do Kacpra. Jestem mega zadowolona bo widac, ze ma doswiadczenie i zna się na rzeczy. przekłucia robi sprawnie, bezboleśnie, zawsze powie jak pielęgnować miejsce przekłucia itd.
Wielkie dzięki za pomoc dziewczyny! dawno tu nie zaglądam bo sporo się dzieje i dziś taka miła niespodzianka. przejrzałam już na szybko ich profil na fb i widziałam fotki prac tego Kacpra, robią wrażenie :)
Prawda? Też tak sądzę :) w takim razie nie ma się co zastanawiać tylko dzwonić i umawiać się na pierwszy możliwy termin :) ja wczoraj zaklepałam sobie kolejną wizytę w kwietniu :)
i ja już czekam na swój termin, zaraz po świętach :) doczekac się nie mogę :)
Piercing chyba lepszy od tatuaży, bo jak się komuś znudzi, to wszystko zarośnie
i ja już czekam na swój termin, zaraz po świętach :) doczekac się nie mogę :)
ooo to super :) to koniecznie daj znać juz po jak tam wrażenia :) jestem pewna, ze Ci się spodoba i szybko będziesz się umawiac na kolejne przekłucie ;p
już kilka tygodni po wizycie ale wcześniej nie miałam czasu by tu zajrzeć. wrażenia po wizycie super, tak dobre, że jestem już umówiona na kolejny raz :)
domi.nika
24-05-2022, 14:05
jest bardzo duzo salonow w Warszawie zeby zrobić tatuaż, nawet sama nie wiem ktory wybrac