View Full Version : Opinie o MUM
witajcie! w tym roku piszę maturę i chcę składać papiery na uczelnię medyczną. Biorę pod uwagę także uczelnie prywatne, w tym własnie MUM. Co sądzicie u tej szkole ? warto składać tu papiery ?
śmiało. jako absolwentka fizjoterapii i obecna studentka studiów podyplomowych na kierunku osteopatia - polecam :) a Ty na jaki kierunek planujesz się wybrać ?
Ja myślę o pielęgniarstwie :) w sumie u nas w domu to taka trochę tradycja, mama jest pielęgniarką, siostra położoną więc wszyscy pracują w służbie zdrowia :) ale fajnie, ze masz dobre zdanie o MUM :)
Też polecam tą uczelnię :) pewnie już wiesz, ze mają i pielęgniarstwo i położnictwo także na cokolwiek byś się nie zdecydowała to tu znajdziesz ten kierunek. ja jestem teraz na pielęgniarstwie, na drugim roku i jest naprawdę ok. podoba mi się to, ze główny nacisk kładziony jest tu na praktyki i ćwiczenia, te uczą najbardziej :)
wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi :) jak tylko ruszy proces rekrutacji to na pewno będę składać papiery :)
no koniecznie :) bo zapewne wiesz, ze przy rekrutacji liczy się przede wszystkim kolejność zgłoszeń także warto mieć rękę na pulsie :)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.