Zaloguj się

View Full Version : Urządzenia kosmetyczne - jakie nowości na rynku?

MajaU
03-04-2022, 10:47
Czy pojawiły się na rynku nowych urządzeń kosmetycznych do salonu, czy macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi w tym zakresie? Głównie interesują mnie urządzenia w zakresie bezinwazyjnego działania na poprawę sylwetki i jej kształtowanie skutecznie pozbywając się nadmiaru tłuszczu. Z góry dzięki za informacje!

DariaM11
04-04-2022, 09:47
iMoos to dość zaawansowane urządzenie co do którego warto podejść dopiero posiadając odpowiednie doświadczenie, jednak rzeczywiście jeśli chodzi o skuteczność działania to daje radę i dobrze modeluje sylwetkę i pozwala pozbywać się nadmiaru kilogramów. Najlepiej jak poszerzysz swoją wiedzę tutaj https://ifapro.pl/imoos/ pozdrawiam!

KarolaaW
05-04-2022, 07:35
Szukając przede wszystkim wysokiej jakości, skuteczności i jednocześnie realnie przyczynia się do zwiększenia grona zainteresowanych klientek. To rozwiązanie, które pozwala na skuteczne modelowanie i konturowanie ciała , redukcję tkanki tłuszczowej i cellulitu oraz odmłodzenie twarzy. Myślę, ze pozytywnie Was tymi propozycjami zaskoczą.

MajaU
05-04-2022, 07:36
O to super, może w końcu będzie to dobry krok dla rozwoju naszego gabinetu. Pozdrawiam i oczywiście liczę na dalszy rozwój tematu :)

MajaU
05-04-2022, 07:47
No tak jest to model przede wszystkim wyposażony w takie elementy jak Głowica RWT, System RTT, Technologia MPRF oraz Elektrody AL-C to wszystko składa się na skuteczność w działaniu i poprawie sylwetki. Myślę, że i u Was efekty będą po testach zadowalające, a klientki na pewno szczególnie w średnim wieku które chcą poprawić jędrność ciała bezinwazyjnie.