View Full Version : Wózek Riko Basic Plus opinie
Franczeska
10-04-2022, 10:36
Cześć dziewczyny! Niedługo rodzę pierwsze moje dziecko i trochę ceny wózków mnie przeraziły... szukam teraz takiego w niskiej cenie ale solidnego i trafiłam na Riko Basic Plus - co o nim myślicie, macie może? Waga nie ma dla mnie znaczenia bo mieszkam na parterze, bardziej stabilność i wygoda dla maluszka.
Z tej półki cenowej najlepsze wózki na rynku to są. Bardzo dobrze się prowadzi, pompowane koła to wjedziesz wszędzie praktycznie. Wózek ma niezłą amortyzację, i gondola i wersja spacerowa duża, dziecko będzie miało wygodnie.
Mnie ten wózek bardzo pozytywnie zaskoczył! Ma opcję bujania w gondoli, moja córka płakała bardzo pierwsze miesiące, gondolka bardzo nam ułatwiła opiekę nad nią. Uspokajała się w wózeczku. W domu czy na spacerach wózek zawsze dawał radę. Nie wiem co jeszcze lepszego mogą mieć te droższe modele tak serio.
Franczeska
20-04-2022, 22:32
O to super opinie :) Byłam zobaczyć wózek na żywo i muszę przyznać, że podoba mi się tak samo jak na zdjęciach i filmikach w sieci. Myślałam nad używanym jeszcze ale chyba nie ma sensu jak można za te same pieniadze mieć nowy a też naprawdę fajny.
Na pewno będziesz zadowolona. Też nie jestem za tym żeby kupować coś używanego, jeszcze może droższy być znalazła jak tu jest nowy.
My też mamy ten wózek, nie widziałam sensu przepłacania za wózek, Basic ma pompowane koła, dużą gondolę i spacerówkę, jest zwrotny, waga dla mnie w porządku. Jak ma być w rozsądnej cenie a dobry wózek to na pewno się lepiej nie trafi jak modele Basic z Riko.
pewnie, że tak a jeszcze trzeba przyznać że postarali się jeśli chodzi o kolorki wózków. Każdy znajdzie jakiś dla siebie.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.