PDA

View Full Version : opinie o agencji Symeon Dolcevita

sunka
06-05-2022, 08:40
Cześć wszystkim :) szukam pracy jako opiekunka osób starszych w Niemczech. wiem, ze na takim stanowisku zatrudniają w agencji Symeon Dolcevita. Czy warto do nich aplikować ?

kiki998
06-05-2022, 12:08
jeśli pozwolisz to na chwilę przycupnę i też chętnie poczytam. zamierzam się przekwalifikować a mam doświadczenie z pracą z osobami starszymi. chcę też wyjechać, myślałam o Anglii, Holandii albo Niemczech właśnie.

ejdyska
06-05-2022, 13:39
Ja polecam Symeon Dolcevita :) współpracuję z nimi już od prawie dwóch lat. Dobre zarobki, premie, umowa. Firma bardzo dba o swoich pracowników, stara się im zapewnić bezpieczeństwo i jak najlepszy komfort pracy.

sunka
06-05-2022, 14:03
bardzo fajnie, ze się odezwałaś :) a powiedz mi proszę czy oni obecnie szukają pracowników ? czy sama muszę zorganizować sobie dojazd tam na miejsce czy jak to wygląda?

ejdyska
06-05-2022, 14:21
bardzo fajnie, ze się odezwałaś :) a powiedz mi proszę czy oni obecnie szukają pracowników ? czy sama muszę zorganizować sobie dojazd tam na miejsce czy jak to wygląda?

Tak, z tego co się orientuję to rekrutacja trwa także śmiało się do nich zgłaszaj. I nie martw się o dojazd, oni zapewniają transport :)

sunka
13-06-2022, 12:34
Raz jeszcze wielkie dzięki za pomoc :) od siebie dodam jeszcze dla innych zainteresowanych, ze ta agencja zatrudnia nie tylko opiekunki osób starszych :) jak szukacie pracy stałej czy sezonowej w takich branżach jak rolnictwo, handel czy budownictwo to też warto się do nich zgłaszać ;)

moniś12
19-06-2022, 22:14
Pierwsze słysze o tej agencji, a w branży jestem już dłuższy czas... Od kilku miesiecy jeżdże na zlecenia z tą https://nursecare24.pl/ i przyznaje że póki co z nimi pracuje mnie się najlepiej. Jestem w stałym kontakcie z agencją, organizują mi wyjazdy i mam zagwarantowane ubezpieczenie

ejdyska
10-07-2022, 14:18
Raz jeszcze wielkie dzięki za pomoc :) od siebie dodam jeszcze dla innych zainteresowanych, ze ta agencja zatrudnia nie tylko opiekunki osób starszych :) jak szukacie pracy stałej czy sezonowej w takich branżach jak rolnictwo, handel czy budownictwo to też warto się do nich zgłaszać ;)

to fakt, jakiś czas temu rozszerzyli profil swojej działalności :) i fajnie, bo osoby, które nie działają w branży opieki też mają szansę na fajną pracę za godne stawki.

andromeda23
16-07-2022, 17:43
Niestety ja nie znam tej firmy więc również nie za bardzo jestem w stanie cokolwiek na jej temat powiedzieć. Jednak jeśli już gdzieś idziemy do pracy to na pewno warto jest wiedzieć jak najwięcej o instrukcjach BHP. Polecam na pewno przeczytanie artykułu https://www.pless.pl/wiadomosci/72590-podstawowe-informacje-o-instrukcjach-bhp gdzie właśnie świetnie na ich temat napisano.

lesliekirkland
24-07-2023, 02:57
Dolce Vita jest godną zaufania firmą na międzynarodowym rynku. vampire survivors (https://vampire-survival.com)

Karol83
24-07-2023, 06:52
Niestety ale nie znam opinii na ich temat.