Zaloguj się

View Full Version : Jaki sprzęt do oczyszczania wodorowego wybrać?

Wera
17-06-2022, 06:13
Hej :)
Szukam dobrej jakości sprzętu do oczyszczania wodorowego dla mojego salonu kosmetycznego, jaki model wybrać i jednocześnie u kogo szukać takich rozwiązań o bardzo dobrych parametrach technicznych. Pozdrawiam serdecznie i czekam na podpowiedzi :)

DariaM11
18-06-2022, 14:44
Akurat jeśli chodzi o wybór dobrej jakości i skuteczności w zakresie wyboru odpowiednich urządzeń do gabinetu kosmetycznego to tutaj mogę jak najbardziej polecić do sprawdzenia IFApro u których znajdziecie Aquasure H2 https://ifapro.pl/aquasure-h2/ według mnie bardzo dobry wybór i jednocześnie polega na dogłębnym oczyszczaniu skóry za pomocą kilku technologii :)

MajaU
20-06-2022, 07:38
Tutaj jak najbardziej popieram opinię poprzedniczki, jeśli chodzi o jakość i skuteczność działania to zdecydowanie warto tego typu sprzętów szukać właśnie u nich, bo mają rozbudowaną ofertę i rozwiązania topowych producentów. AQUASURE H2 oczyszczanie za pomocą kilku technologii: terapii aktywnym wodorem, hydropeelingu, eksfoliacji kwasami w preparatach typu premium.

Wera
20-06-2022, 07:45
Dzięki wielkie za podpowiedzi! Mam nadzieję, że temat jeszcze trochę się rozwinie ;)

Malwinka27
29-06-2022, 08:08
Trudno się z poprzedniczkami nie zgodzić, ogólnie najlepiej jak się z Ifapro skontaktujesz i porozmawiasz z asystentką na temat dostępnych opcji w ofercie i też które mogą doradzić. Dostarczą sprzęt, do tego zapewnią wsparcie w zakresie szkoleń z obsługi. Ja życzę Wam samych sukcesów!