View Full Version : Jak moduł ratalny do sklepu na IAI SHOP
Czy ktoś z was posiada sklep internetowy na platformie IAI SHOP? Jeśli tak, to czy posiadacie w swoich sklepach, możliwość płatności w ratach? Chciałbym taki system ratalny wprowadzić w swoim sklepie, tylko kompletnie nie wiem na jaki się zdecydować. Liczę na waszą pomoc ;)
Kiedyś posiadałam sklep na tej platformie, jednak musiałam go zamknąć z przyczyn osobistych. Miałam w nim wdrożony system ratalny iRaty, któremu nie miałam nic do zarzucenia. Jeśli masz jakieś pytania dotyczące niego pisz ;) Postaram się na każde odpowiedzieć ;)
Również polecam system iRaty. Ten moduł posiada bardzo wiele zalet, jedną z nich jest to, że możesz liczyć na dodatkowy dochód w postaci prowizji za każdy zaakceptowany wniosek kredytowy.
Super wiadomość z tym dodatkowym dochodem :) Ale mam do was jeszcze dwa pytania. Mianowicie, czy znacie firmę, która pomoże mi ten system wprowadzić do sklepu? Drugie pytanie to, czy sprzedaż w sklepie znacznie się zwiększyła po wprowadzeniu takiego sytemu ratalnego?
Firma z którą należy rozpocząć współpracę, przy wdrażaniu tego sytemu, to - https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca. Jeśli chodzi o sprzedaż w sklepie, to zwiększyła się i to znacząco.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.