Klub >
KARIERA >
Praca > System płatności ratalnej dla sklepu internetowego - jak sobie z tym poradzić?
View Full Version : System płatności ratalnej dla sklepu internetowego - jak sobie z tym poradzić?
Szukam dobrego systemu płatności ratalnej dla sklepu internetowego, czy możecie mi polecić sprawdzone rozwiązanie na które oczywiście sami postawiliście. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na informacje!
andromeda23
08-07-2022, 15:38
W sumie takie rozwiązania są jak najbardziej dobrą sprawą i ja jestem zdania, że warto jest także być na bieżąco z różnymi pojęciami. Mi udało się niedawno natrafić na fajny wpis https://bluemedia.pl/baza-wiedzy/blog/fintech/slowniczek-fintech-iot gdzie właśnie wyjaśniono czym jest IoT.
KarolaaW
12-07-2022, 07:26
Liczy się przede wszystkim stabilny i sprawdzony system płatności ratalnej, ze swojego doświadczenia mogę tutaj polecić Wam żebyście poświęcili więcej uwagi na iPłatności https://iplatnosci.pl/ bo z tego rozwiązania korzystamy od kilku ładnych miesięcy i bardzo dobrze się u nas przyjęła. Klienci są zadowoleni, szybko rozpatrują wnioski i też jeśli chodzi o obsługę klienta jak do tej pory nie mamy zastrzeżeń. Pozdrawiam!
Malwinka27
20-07-2022, 07:06
W mojej ocenie jeżeli szukacie naprawdę dobrej jakości systemów płatności ratalnej szczególnie jeżeli chcecie mieć dobrze dopracowane rozwiązanie, z profesjonalną obsługą i też nie płacić za jego wdrożenie. Najlepiej jak sobie porozmawiasz z ich obsługą, dopytać o wszystko czego się obawiacie. Akurat iPłatności to bardzo dobre rozwiązania i to zarówno dla klientów indywidualnych, jak i biznesowych. Pozdrawiam!
Ogromne dzięki za informacje! Na pewno wezmę pod uwagę i mam nadzieję, że trochę tych wskazówek jeszcze się pojawi. Pozdrawiam!
DariaM11
25-07-2022, 05:44
Szukając naprawdę dobrze działającej platformy płatności, która będzie w pełni darmowa, jednocześnie prosta w ogarnięciu i tym samym podczas wdrażania go do własnego sklepu online to na pewno warto tutaj poświęcić więcej uwagi na iRaty z czego jesteśmy zadowoleni. Szybkie wdrożenie, do tego brak problemów technicznych i możliwość zakupu już od kilkuset złotych korzystając z tej opcji.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.