PDA

View Full Version : Wyposażenie do salonu kosmetycznego - autoklaw kosmetyczny

DariaM11
17-08-2022, 06:48
Z jakich autoklaw kosmetycznych korzystacie w swoim salonie kosmetycznym i który model wyróżnia się pod względem skuteczności działania i możliwością sterylizacji większej ilości pakietów narzędzi jednocześnie? Pozdrawiam i od razu dziękuję za informacje z Waszych doświadczeń!

Wera
28-08-2022, 14:20
Według mnie jeśli szukacie naprawdę dobrej jakości urządzeń kosmetycznych o wysokiej sprawności i jednocześnie wydajności sterylizacji większych pakietów narzędzi kosmetycznych to mogę tutaj polecić Wam kontakt z hurtownią z wyposażeniem kosmetycznym FineFactory z której sama korzystam na co dzień. Odnośnie wybranego modelu autoklawy to zdecydowałam się na Enbio S White https://finefactory.pl/106303-autoklaw-enbio-s-white-gratis-torebki-do-steryl-200szt-90x135mm teraz dostępne na promocji.

AlicjaM
28-08-2022, 14:25
Tutaj w pełni się zgadzam i jednocześnie warto wspomnieć że właśnie w przypadku hurtowni FineFactory jest w czym wybierać, licząc na fachowe doradztwo i oczywiście terminowość dostaw sprzętu kosmetycznego i do tego także biorąc dotacje z urzedu pracy na zakupy u nich to pomogli z doborem sprzetu i też bardzo pomogli w poprawnym rozliczeniem dotacji bo zarówno faktura, oświadczenie i wszystkie inne papierki.

DariaM11
28-08-2022, 14:29
O to mega dziękuję Wam za pierwsze wskazówki, na pewno tak jak radzicie wezmę to sobie pod uwagę!

KarolaaW
29-08-2022, 06:50
W pełni mogę się zgodzić, że szukając naprawdę dobrej jakości wyposażenia do swojego gabinetu kosmetycznego, jak na przykład autoklawy do sterylizacji pakietów narzędzi kosmetycznych to warto postawić na już sprawdzony i ceniony na rynku Enbio S White z którego również korzystamy i naprawdę jestem zadowolona, jednocześnie z profesjonalnym podejściem obsługi w hurtowni kosmetycznej FineFactory, także przy doborze całego wyposażenia do swojego gabinetu także jeśli korzystacie z dotacji urzędowej na swój biznes.