Zaloguj się

View Full Version : Jaki system ratalny do sklepu na platformie Redcart?

Frania
17-08-2022, 18:25
Niedawno otwarłam sklep internetowy na platformie Redcart i jestem bardzo zadowolona z tej platformy. Jednak chciałabym jeszcze do sklepu dodać możliwość płatności za zakupy w ratach. Dlatego mam do was pytanie, czy znacie system ratalny na tą platformę?

holles
19-08-2022, 18:08
Platforma na której masz sklep jest bardzo dobra. Dokonałaś bardzo dobrego wyboru. Jeśli chodzi o system ratalny godny polecenia, to zdecydowanie najlepszy jest system iRaty. Moja przyjaciółka ma go w swoim sklepie i bardzo sobie go chwali. Jeśli chcesz, to mogę ją zapytać o szczegóły :)

Frania
20-08-2022, 13:44
Kiedyś słyszałam o tym systemie ratalnym. Sama nie wiem, czemu o nim nie pomyślałam wcześniej :(
Oczywiście mam parę pytań, a konkretnie to dwa :)
1. Jak mogę taki system wdrożyć o sklepu?
2. Czy duża jest ilość akceptowanych wniosków?

holles
20-08-2022, 17:55
Mogłaś o nim słyszeć, ponieważ wiele sklepów go używa.
Odpowiedzi na Twoje pytania są następujące:
1. System wdrożyć możesz przy pomocy tej firmy - https://iplatnosci.pl/. Zarejestruj na ich stronie swój sklep. Później otrzymasz instrukcje jak system wdrożyć do sklepu.
2. Poziom przyznanych kredytów jest bardzo wysoki, będziesz zadowolona :)

Frania
21-08-2022, 18:16
Bardzo dziękuje za odpowiedzi na moje pytania. Są wystarczająco satysfakcynujące, by wdrożyć ten system do mojego sklepu. Mam nadzieje, że już we wrześniu, będę mogła oferować swoim klientom możliwość płatności w ratach.