View Full Version : Nowe urządzenia kosmetyczne - Infuzja Tlenowa
Malwinka27
11-10-2022, 08:21
Szukam dobrej jakości urządzeń kosmetycznych i chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś konkretne informacje na temat OxyLab, ponieważ teraz przede wszystkim zależy nam na wyborze rozwiązania do infuzji tlenowej. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie informacje!
W mojej ocenie poszukiwania warto zdecydowanie rozpocząć od IFAPro, dlatego warto się zapoznać z ich ofertą i też skontaktować z obsługą która udzieli Ci wszystkich konkretnych podpowiedzi na temat tego jak to urządzenie wypada od strony technicznej i też bardzo konkretne informacje na jego temat znajdziecie po prostu bezpośrednio na stronie https://ifapro.pl/oxylab/ to bardzo dobry stosunek w przypadku ceny do jakości. Jednocześnie jest to jedyna infuzja, która posiada certyfikacje FDA zarówno na urządzenie jak i preparaty.
DariaM11
28-10-2022, 21:56
Podzielam spostrzeżenia na temat Oxylab i jeżeli chodzi o zakup tego urządzenia to koniecznie weź pod uwagę jak dokładnie jest on przedstawiony w ofercie Summe, którzy na pewno pomogą i jednocześnie warto wspomnieć, że już w cenie urządzenia zapewniają pakiet startowy w tym również zestaw kosmetyków na 100 zabiegów oraz szkolenie. Polecam się przekonać, bo naprawdę przyznam że jest w czym wybierać.
Malwinka27
28-10-2022, 22:07
O to dobrze wiedzieć, dzięki za podpowiedzi i oczywiście mam nadzieję że trochę ten temat będzie mógł się jeszcze rozwinąć.
Jest okey, mamy go od dwóch miesięcy także jeszcze do końca nie poznaliśmy wszystkich możliwości urządzenia OxyLab. Przede wszystkim bardzo intuicyjny, dostępny w dobrej cenie i efektywny. Dlatego warto się przekonać i co najważniejsze zadbać o swój biznes, ponieważ daje nie tylko możliwość kontrolowania zabiegu ale i gwarantuje skuteczną pracę i bezpieczne wykonywanie zabiegu.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.