View Full Version : Badanie echo serca p³odu
bareczka
12-11-2022, 18:07
Czy która¶ z Was robi³a? Mo¿ecie poleciæ, gdzie wykonaæ? Trochê siê stresujê... Od znajomych mam du¿o dobrego s³ysza³am o Wiolettcie Rozmus Warcholiñskiej, ale z chêci± zbiorê jeszcze inne opinie. Mo¿e kto¶ by³ akurat u tej Pani doktor?
chacman14
14-11-2022, 08:40
W przypadku spraw zwi±zanych ze zdrowiem warto korzystaæ z us³ug specjalistów.
https://moondog.pl/pl/menu/karma-sucha-171.html
S³ysza³am wiele dobrego na temat Pani Doktor Rozmus-Warcholiñskiej. Sama nie by³am, ale opinie ma naprawdê niez³e.
Magda Be
11-06-2023, 13:14
Mi opowiada³a o niej znajoma. Robi³a badania prenatalne w Czêstochowie i bardzo sobie chwali³a. Podej¶cie, wiedza i empatia. My¶lê, ¿e nie po¿a³ujesz wyboru.
bareczka
11-06-2023, 17:41
O dziêki za upewnienie mnie w mojej decyzji, ale by³am ju¿ u Pani Doktor. Wszystkie opinie w 100% potwierdzam. ¦wietny lekarz!
Wydaje mi siê, ¿e ogólne zdrowie dziecka jest najwa¿niejsze i warto zacz±æ ju¿ od badañ prenatalnych, aby nie daæ siê zaskoczyæ ewentualnym przeciwno¶ci±. Moja znajoma ponoæ znalaz³a bardzo dobre miejsce - Gabinety £ucka . Muszê przyznaæ, ¿e sprawdza³am ich stronê i maj± naprawdê spory wachlarz ofertowy.
malinka01
05-08-2023, 22:10
Nie martw siê na zapas! Koniecznie jednak umów siê do sprawdzonego specjalisty. S³ysza³am, ¿e ¶wietnie opinie ma doktor Rozmus-Warcholiñska. Przyjmuje w Czêstochowie i Katowicach. Nie daj siê przekierowaæ do innego lekarza!
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.