View Full Version : Jaki wózek do miasta??
Dziewczyny! Jaki wózek do miasta mogłybyście mi polecić? Na pewno często będzie używany w komunikacji miejskiej, więc powinien być nieduży i lekki, ale też łatwo się składać.
Do miasta najlepszym rozwiązaniem będzie Cavoe Osis!
Czy to wózek, który będzie miał jakąkolwiek amortyzację? Chciałabym jednak aby wózek amortyzował nierówności.
Jeśli zależy Ci na tym, aby tłumił nierówności i fajniej się po nich prowadził, możesz dokupić do Osis koła zimowe - są większe więc zapewnią Ci wymagany komfort.
Dziękuję za porady i wszystkie odpowiedzi. Teraz mam już pewność, że warto się na niego zdecydować.
Ja polecałabym Cavoe Osis. Dedykowany jest do miasta i według mnie w mieście sprawdzi się doskonale.
Afrodyta5435
22-12-2022, 13:50
Moim zdaniem warto kupić jakiś luksusowy wózek. Za jakość trzeba po prostu płacić. To jest podstawa!!!
Też poszukuję wózka do miasta, jednocześnie takiego, co od czasu do czasu da sobie radę w trudniejszym terenie. Cavoe Osis pasuje więc idealnie, tym bardziej że można do niego dokupić większe, zimowe koła.
My jeździmy anexem e/type i wózek jest rewelacyjny:) Bardzo wygodnie i lekko się prowadzi, jest zwinny i zgrabny a po złożeniu nie zajmuje wiele miejsca.
KasiaRed
17-01-2023, 08:41
Najlepiej jakiś drogi. Drogi wózek to jest rzecz naprawdę bardzo potrzebna wręcz sprawa!!!
Teraz weszła nowość - Cavoe Moi+ i to wózek, który powinien zwrócić Twoją uwagę. Mimo niskiej wagi i niedużym rozmiarom ma amortyzowane koła. Wygląda pięknie i rośnie razem z dzieckiem.
Kamilla36
22-02-2023, 16:07
Pomyśl o Cavoe Moi+ . Jest zgrabny i lekki, co w mieście na pewno się przyda, a na trudniejsze tereny przydadzą się jego amortyzowane koła. Dzięki nim prowadzenie wózka będzie bardzo komfortowe.
Do miasta świetnie sprawdzi się Moi+. Jest o tyle fajny, że jeśli będziesz miała ochotę na spacer po lesie, to też da sobie radę :)
Mnie się super e/type z anexa sprawdza. Dobrze się prowadzi, ma spoko amortyzację, jest zgrabny i zwinny no i gondole ma odpinaną jedną reką co ułatwia jej przenoszenie.
zuzolkaaaa0
17-03-2023, 08:26
dla każdego bobasa polecam kokony z https://uszytefanaberie.pl/kokony-dla-dzieci-niemowlat :)
Cavoe Ideo będzie odpowiedni do miasta. Nawet na gorszych terenach sobie poradzi, bo ma amortyzowane koła.
Oliwkaaa
18-04-2023, 20:44
My mamy anex l/type i bardzo jestem z niego zadowolona. Wózek jest kompaktowy i lekki, wygodnie sie prowadzi i ma spory kosz na zakupy;) do tego całkiem spoko amortyzacja, solidny stelaż a wszystko składa się do bardzo poręcznych rozmiarów.
JuliaBed
03-05-2023, 17:20
My mamy anex l/type i bardzo jestem z niego zadowolona. Wózek jest kompaktowy i lekki, wygodnie sie prowadzi i ma spory kosz na zakupy;) do tego całkiem spoko amortyzacja, solidny stelaż a wszystko składa się do bardzo poręcznych rozmiarów.
Tez mam l/type i super się nim jeździ;) Nie zamieniłabym go na nic innego:) bardzo solidny i wytrzymały, z ładnym i nowoczesnym designem, posłuży nam jeszcze przy drugim dziecku.
Doskonały będzie wózek cavoe Moi+. Jest zgrabny i lekki, więc nawet w komunikacji miejskiej będzie wygodny.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.