View Full Version : Związek z żonatym facetem
No nie wiem, co się dzieje ale naokoło mam prawie same trójkąty. Czy żonaci faceci naprawdę stali się teraz znacznie bardziej atrakcyjni niż wolni? Zaczynam się bać o mojego TZ-ta, że jak się poślubimy to zaraz się kolejna chętnych ustawi...
Madzia73
09-05-2007, 10:42
Kiedyś słyszałam, że obrączka jest najlepszym wabikiem dla kobiet, ale szczerze mówiąc wątpię: większośc z nas chce stabilizacji, trwałego związku, a żonaty facet - jesli już skacze w bok - to szuka raczej przygody. A o swojego nie martw się na zapas - jak kocha, to wszystkie baby wokół mogą się wypchać!
Babuszka
09-05-2007, 10:50
Też tak myślę: w końcu istnieją małżeństwa "długoterminowe" i monogamiczni faceci :))
W moim umyśle w ogóle nie mieści się opcja "Związek z żonatym facetem". Rozbijanie rodziny, zawsze ktoś będzie nieszczęśliwy. Przerażające...
Mnie to tylko drażni, że zazwyczaj wszyscy wieszają psy na "tej trzeciej" a mało kto ma pretensje do niewiernego faceta. A przecież to on przysięgał wierność!
tez zauważyłam tendencje do związków z panami, którzy już są zaobrączkowani. ale te anomalie widac wsród mężczyzn wieku średniego. nie wiem co sie dzieje panom po 50 ale zaczynaja sie zachowywac jak nieopierzone małolaty latające za spódniczkami. oj nieładnie
Aniusia21
07-11-2011, 10:47
Nie pchałabym się w takie coś
Również spotykam się z tym dość często i nie wiem w sumie, co jest powodem.
Romana1324
03-11-2014, 11:25
Dla mnie facet żonaty=niewidzialny, nietykalny, nieistniejący jako mężczyzna. W sensie - obiekt westchnień. Za dużo się napatrzyłam na te "tylko ty się liczysz. Rozwiodę się". Bzdura totalna! A kobiety brną w te związki i ślepo wierzą w obietnice.
Moja pasja zawarta na blogu http://wieszkawiedza.blog.pl/ - polecam.
MegaRupert2697
15-11-2014, 10:47
jak dla mnie związek z żonatym facetem nie ma żadnej przyszłości, a jak nie ma z nim przyszłości to po co się w to wplątywać? najczęściej żonaci faceci wcale nie chcą się rozwodzić a jedynie zabić z nową młodszą dopóki żona się nie dowie i wtedy potulnie wraca do żony i szuka nowej na boku...
Taki związek jest z góry skazany na porażkę...
Stachumajster
28-11-2014, 09:29
Oj tam skazany, przecież może wziąć rozwód w każdej chwili :) Nie ma co się stresować ;)
jonathon2923
07-01-2015, 12:02
No niby może wziąć rozwód. Jednak mam pytanie czy on dla Ciebie będzie się w stanie tak mocno poświęcić, że zostawi swoją obecną żonę? Chcesz na pewno takiego rozwodnika u siebie mieć w życiu ? Przemyślałaś dobrze tą sprawę i wszystkie plusy oraz minusy
bozenka085
15-01-2015, 11:31
Ja to w sumie nie wiem czy chciałbym być z takim facetem wiedząc, że ma żonę i co noc z nią śpi w jednym łóżku. Są jakieś dobre granice jakiegoś smaku i uważam, żeby w to nie iść i nie niszczyć związku bo możliwe, że ten facet tylko jest zauroczony Tobą.
Interdanica1384
19-01-2015, 17:43
Nie mogłabym być z żonatym facetem. Nigdy, przenigdy i za nic w świecie. Facet, który zdradza żonę to gnida. Jaka gwarancja, że kiedyś i ja nie byłabym zdradzaną żoną? Plus - oni tylko zwodzą. Bawią się i nic więcej. Taki związek to prawdziwe bagno.
katarzynkatoja
22-01-2015, 09:05
To jest całkowita porażka moim zdaniem. Bo przecież jak można być z takim właśnie z facetem co pewnej kobiecie swojej żonie obiecywał miłość i pewnie złote góry a teraz ją zostawia...Z Tobą by pewnie zrobił to samo bo dla niego się zapewne liczy tylko dobra zabawa.
Ja wychodzę z założenia, że jeśli facet szybko nie odejdzie od żony, to potem również nie odejdzie- zacznie ją doceniać, będzie mieć wyrzuty sumienia...a jeśli faktycznie pokochał inną kobietę, tak szczerze, to dla niej rozstanie się z żoną. ale to się zdarza rzadko.
Nie idź nawet w takie coś bo źle skończysz ! Miałam właśnie znajomą co się z takim właśnie facetem związała i nic z tego dobrego niestety nie wyniknęło właśnie z tego powodu, że on i tak ją zostawił właśnie dla jakiejś innej..Pomyśleć kto to może być jak zostawia swoją żonę
I jak tam zadecydowałaś? Pewnie pomimo tak wielu rad posłuchałaś się siebie i zrobiłaś trochę głupio i pewnie poszłaś w związek z tym facetem, który jednak tak traktuję swoją obecną żonę...Zastanawia mnie to kobieto, że właśnie się nie bałaś tego, że Ciebie też potraktuję jak zabawkę i po prostu rzuci w kąt.
To nie związek tylko oszukiwanie samej siebie ;-)
Katarina
06-05-2015, 12:05
Trochę głupie myślenie. Facet nie staje się atrakcyjniejszy dla kobiet, tylko dla tego, że jest żonaty. Wokół ciebie pełno trójkątów, bo i pełno zaniedbanych przez żony i znudzonych małżeńskim życiem facetów. Czy myślisz, że z kobietami jest inaczej?
Ja wychodzę z założenia, że jeśli facet szybko nie odejdzie od żony, to potem również nie odejdzie
A ja wychodzę z założenia, że jak facet zdradza jedną kobietę, to nie będzie miał oporów, żeby zdradzać i drugą.
kubarejs
07-05-2015, 10:27
Sama prawda brutalna, jak już facet zdradził jedną kobietę to zrobi to drugi raz, trzeci raz a nawet piąty i zdradzi jakąś inną kobietę. Na takich trzeba uważać bo co to właściwie jest za facet jeśli jest żonaty a się interesuję innymi kobietami. Mi się właśnie wydaję, że nie warto sobie takim zawracać głowy bo przecież jemu tylko chodzi o wygodę i nic więcej, to taki egoista.
balbincia
19-05-2015, 11:23
Po co w ogóle pakować się w coś takiego? Jeśli facet zdradza żonę to po pewnym czasie znudzimy mu się także a poza tym czy jest gotowy odejśc od żony? Czy może kieruje się tylko swoją wygodą i jest egoistą bo nie daje żonie szansy na znalezienie normalnego partnera.
Zebra19563
19-05-2015, 18:22
Tak potraktuję dziewczynę jak kolejną swoją zabawkę, że jak mu się znudzi to sobie znajdzie inną nową..Bo chciałby mieć w końcu jakiś inny nowy model. Nie rozumuje twojego zachowania, przecież dobrze wiesz, że on zdradza żonę - z Tobą na pewno tak samo by zrobił.
To tylko takie wrażenie... jak byś sobie wypisała na kartce wszystkie pary jakie znasz to większość z nich byłaby w normalnych relacjach, a nie w jakichś trójkątach - z resztą trudno to nazwać trójkątem skoro dwa ramiona tego trójkąta nie widzą o swoim istnieniu ;)
Dla mnie związek z żonatym facetem jest bez sensu. Większość takich facetów wcale nie chce odejść od swojej żony, a kochanka to tylko dodatek. Taki facet może obiecać wszystko i powiedzieć, jak żona go nie kocha, a i tak nie odejdzie od niej. Prędzej zostawi drugą.
eliza104
19-08-2015, 11:04
Moim zdaniem rzadko kiedy takie związki wychodzą. Koleżanka była w podobnej sytuacji, w końcu zerwała z chłopakiem. Wtedy ten zaczął czytać o tym jak odzyskać dziewczynę na frappe.pl (http://frappe.pl/jak-odzyskac-dziewczyne-po-rozstaniu/), a i tak okazało się, że jedynym rozwiązaniem jest jego powrót do Polski.
Najgorszy pomysl jaki moze
Madlen89
09-11-2015, 11:26
Nie rozumiem, jak można rozbijać cudze małżeństwo, a przede wszystkim, jak można chcieć budować związek z kimś kto już pokazał, ze ma spore problemy z wiernością i stabilnością. Facet który zdradza jest do niczego, nie wiem jak niskie trzeba mieć wymagania i jak zdesperowanym trzeba być by zadowolić się kimś takim. A przecież jest tyle sposobów na poznanie wartościowych partnerów, jeśli nie na imprezie to chociażby na portalach randkowych takich jak: http://randki7.pl/ . reasumując jestem na nie i w życiu nie zrobiłabym czegos takiego innej kobiecie.
dokładnie, zgadzam się z Tobą. Można budować szczęście ale nie po trupach.
Ja też bym się nie mieszała w taki układ. Zajęty to zajęty - trudno, trzeba przeboleć i iść dalej.
Ja związałam sie z moim obecnym mężem, gdy był on jeszcze w związku z poprzednią żoną. Nie układało im się od lat, nie mieszkali razem i łączyło ich tylko wspólne dziecko i majątek. Dlatego też zdecydowałam się zaryzykować. Nie obawiałam się jego żony, bo wiedziałam, że obydwoje nie chca być ze sobą, ale obawiałam się kontaktów z jego dzieckiem. Nie wiedziałam, czy mnie zaakceptuje i czy nie będzie chciało doprowadzić do rozpadu tego związku. Uspokoił mnie trochę ten artykuł https://rodzinazdrowia.pl/moj-partner-ma-dzieci-z-poprzedniego-zwiazku-co-dalej . Dziecko mojego męża z poprzedniego małżeństwa bardzo mnie polubiło i nawet mam dość dobry kontakt z jego ex żoną. Tak więc wszystko zależy od sytuacji.
Ja akurat jestem strasznie anty takie sprawy, bo oni zawsze opowiadają niestworzone historie, że się rozwiodą i takie tam. Z takiej właśnie sytuacji u mojej siostry zdecydowali się na rozwód... Teraz właśnie jestem w trakcie szukania jakiejś odpowiedniej kancelarii. W internecie jest tego pełno, ale ludzie dobrze wypowiadają się o tej http://adwokat-markowicz.pl/ . Znacie ich?? Możecie coś o nich powiedzieć? A może macie jakiegoś innego adwokata, któy zajął by się rozwodem mojej siostry? Poszukiwania w województwie mazowieckim
ja ma znajomą która poszła do pracy do biura, prowadzone przez małżeństwo. Uwiodła szef, ten się rozwiódł z żona i wyprowadził, zostawiając ją z dzieckiem. Dzisiaj buduje swoje szczęście na nieszczęściu innej kobiety i ja uważam, że to podłe.
Odradzam związki z żonatymi facetami. Dlaczego? Ponieważ kontynuując romans z takim facetem jednocześnie rozwalacie czyjąś rodzinę. Jeżeli czujecie się z tym moralnie dobrze to możecie to kontynuować. Ja osobiście nie czułabym się z tym komfortowo. Uważam, że najlepiej szukać osób w wolnych i z czystym kontem bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy. Jeżeli szukacie swojej miłości warto sobie czytać takie artykuły jak ten http://strefasingla.pl/artykul/randka-z-adrenalina-sposobem-na-test-zwiazku ponieważ są bardzo interesujące i myślę że pomocne.
A tutaj https://kobiecystyl.pl/co-facet-mysli-o-kochance-kim-ona-jest-dla-mezczyzny/ już zaglądaliście? Jeśli nie, to uważam, że warto. Dowiecie się tam co facet myśli o kochance i kim ona dla niego jest. Myślę, że warto się tam rozejrzeć. Taka wiedza na pewno się przyda.
Myślę, że warto sobie w pierwszej kolejności zerknąć sobie tutaj https://kobietydlakobiety.pl/ . Znajdziecie tam bowiem wiele ciekawych informacji na temat romansu. Czy warto pakować się w takie związek? Wiadomo, że jest to niesamowita przygoda, ale często kończy się tragiczne. Właśnie dlatego należy się dobrze nad tym zastanowić.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.