Zaloguj się

View Full Version : Skuteczna walka z siwymi włosami - GR-7

MajaU
09-02-2023, 09:18
Jak skutecznie walczyć z siwymi włosami, macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi na temat tego co warto wybrać przede wszystkim, aby uniknąć dużego problemu i nasilającego sie pojawiania tego zjawiska na głowie? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za informacje!

DariaM11
12-02-2023, 16:09
Poszukiwania dobrej jakości preparatu na problemy z siwymi włosami to polecam sprawdzić zdecydowanie preparat GR-7, dlatego najlepiej żebyście go sprawdzili zaglądając na stronę https://gr-7.eu/ gdzie znajdziecie dokładny skład i do tego nawet badania laboratoryjne, który działa skutecznie i przede wszystkim pozwala na zachowanie tego efektu i naturalnego koloru włosów pomimo też zaawansowanego wieku. Daj koniecznie znać, jak się z tym problemem udało uporać!

Wera
13-02-2023, 11:17
Jak najbardziej mogę się zgodzić z poprzedniczką na temat tego preparatu. Przede wszystkim świetny skład, konkretne efekty i przede wszystkim całkiem przystępna cena jak za uwolnienie się od siwych włosów, które są mocno problematyczne. Tym bardziej, jeśli ma to też wpływ na Waszą pewność siebie.

MajaU
13-02-2023, 11:22
Dzięki za informacje! Na pewno wezmę pod uwagę, ale jeszcze zaczekam trochę aby podjąć jak najlepszą decyzję i może trochę wskazówek jeszcze się pojawi. Pozdrawiam

KarolaaW
20-02-2023, 07:57
Warto wypróbować skuteczny preparat na problemy z siwymi włosami, który działa przede wszystkim od środka pobudzając cebulkę włosów do produkcji melaniny. Po 40-stce już znacząca ilość takich włosów może się pojawiać, szczególnie u mężczyzn. Tym bardziej, że oni na malowanie po prostu by się nie zdecydowali. Jeśli chcielibyście sprawdzić różne warianty i też trochę o nich doczytać to możecie na pewno przyjrzeć się marce GR-7.

jmayerts
21-02-2023, 12:32
Słyszałam o specjalnych szamponach, które są skuteczne.