View Full Version : Szukam wózka do miasta
Hej dziewczyny. Kompletuję wyprawkę i właśnie szukam wózka do miasta. Waham się między EasyGo Minima Plus a Virage Ecco. Który polecacie?
werabard
13-02-2023, 21:30
Podczepiam się pod temat. Wkrótce rodzę i z chęcią poznam Wasze opinie.
Wybrałabym Minimę Plus. Z czasem będziesz chciała podróżować, a ten wózek jest tak lekki i zgrabny, że na pewno się sprawdzi nawet w samolocie :)
O to faktycznie ważne, bo zdarza mi się podróżować samolotem, a nie pomyślałam o tym, aby uwzględnić to przy wyborze wózka.
Niekoniecznie się przyda, ale warto mieć taki wózek, który nie będzie ograniczał. Prawda?
Też tak uważam. Dzięki za poświęcony czas.
EasyGo Virage Ecco też będzie fajny do miasta. Ja planuję kupić jego. Bardziej odpowiada mi z wyglądu i wydaje się być solidny.
Afrodyta5435
21-03-2023, 09:14
Najlepiej stawiać na jakieś sprawdzone firmy. To jest opcja najlepsza, jak dla mnie!!!
21-03-2023, 15:32
Bardzo dobre rzeczy tutaj dajecie. Takie rzeczy są naprawdę doskonałe, jak dla mnie. Warto się tym interesować po prostu!!
Ja głównie jeżdżę po mieście, mam anex e/type i bardzo fajnie mi się sprawdza. Wygodnie i lekko się prowadzi, jest zgrabny i poręczny, ma sporą gondolę i stabilne stelaż. Całość ładnie się też prezentuje;)
EasyGo Virage Ecco będzie dobrym wyborem. Jest lekki, zgrabny, da sobie radę na miejskich terenach i nie bedzie przeszkadzać w ciaśniejszych miejscach - sklepach czy autobusie.
Martyna28
28-04-2023, 16:58
Mam l/type z anexa i jestem zadowolona. Wózek daje radę i na mieście i na wiejskich drogach. Jest lekki, kompaktowy, zwinny i nie zajmuje wiele miejsca po złożeniu. Łatwy w obsłudze, maluch ma w nim sporo miejsca dla siebie.
EasyGo Mnima Plus jest stworzoną z myślą o takich rodzicach jak Ty. Warto wziąć go pod uwagę, a nawet się na niego zdecydować :)
Kamilla36
31-05-2023, 00:04
EasyGo Virage Ecco jest stworzony z myślą o miejskich spacerach. Właśnie dlatego jest tak lekki i zgrabny. W zatłoczonych miejscach nie będzie przeszkadzać, a Tobie ze względu na niską wagę będzie się mega dobrze prowadzić.
EasyGo Minima Plus będzie dobrym wyborem skoro szukasz wózka do miasta. Jest lekki, zgrabny, łatwo się składa. Na pewno niczego mu nie brakuje a przy tym jest to wózek solidny, więc przez całe wózkowanie da dziecku dużo wygody i bezpieczeństwa.
JuliaBed
25-06-2023, 16:33
My jeździmy własnie głównie po mieście i tutaj super nam się sprawdza e/type z anexa. Wózek jest zgrabny i kompaktowy, dobrze się prowadzi. Intuicyjny w obsłudze i z fajnym designem.
Też mieszkam w dużym mieście, często jeżdżę komunikacją miejską i zamierzam zdecydować się na EasyGo Minimę Plus. Myśle, że będzie idealna dla mnie.
Majka3008
16-08-2023, 22:37
My jeździmy własnie głównie po mieście i tutaj super nam się sprawdza e/type z anexa. Wózek jest zgrabny i kompaktowy, dobrze się prowadzi. Intuicyjny w obsłudze i z fajnym designem.
Też mam e/typei bardzo fajnie sie go używa. Gondola ma spore rozmairy, stelaż jest solidny, spoko amortyzacja a po zmianie na spacerówkę wózek nic nie traci na swojej zwinności.
Nusiek11
31-08-2023, 10:51
Mieszkam w dużym mieście i też rozglądam się za wózkiem dla mnie. Moją uwagę szczególnie przykuł EasyGo Minima Plus. Wózek jest na tyle lekki i zgrabny że przewożony na przykład w autobusie czy też tramwaju nie będzie problematyczny.
Duży wybór fajnych wózków ma Bexa, są wielofunkcyjne, bardzo dobrze się prowadzą, w mieście nie mam żadnych problemów, a sporo chodzę czy jeżdżę komunikacją. Mi osobiście się bardzo podobają, a maluszek w nich chętnie śpi. W dodatku są bardzo pakowne. Ja mam ten https://bexa.eu/sklep/wozki-dzieciece/198-151-wozek-dzieciecy-2w1-glamour-kolor-gl06.html
Skoro wózek do miasta, od razu przychodzi mi na myśl EasyGo Minima Plus. To jeden z lepszych moim zdaniem modeli. Solidnie przemyślany, solidnie wykonany i do tego śliczny <3
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.