Klub >
KARIERA >
Praca > Biznes gastronomiczny - płyty grillowe, obieraczki do ziemniaków i warzyw
View Full Version : Biznes gastronomiczny - płyty grillowe, obieraczki do ziemniaków i warzyw
DariaM11
21-03-2023, 13:01
Witam, czy możecie powiedzieć mi coś więcej na temat tego jak podejść do wyposażenia gastronomicznego swojej kuchni w restauracji. Zależy mi na jakości, wydajności i jednocześnie niskiej awaryjności. Interesują nas płyty grillowe, obieraczki mechaniczne do ziemniaków, czy również pojemne frytkownice. Możecie nam pomóc?
Jak chcesz nawiązać długofalową współpracę to możesz na przykład zajrzeć do hurtowni gastronomicznej Invest Horeca, gdzie będziecie mogli liczyć na dobre ceny i jednocześnie wysoką dostępność porządnego sprzętu zarówno obieraczek mechanicznych do ziemniaków, płyt grillowych, czy też frytownic i innych. Duża dostępność, różne modele i też warto zawsze przed zakupem się skonsultować i dopytać o wszystkie aspekty.
Malwinka27
21-03-2023, 13:08
Jak najbardziej, jednak szukając wyposażenie do swojej kuchni gastronomicznej to jednak należy poświęcić więcej uwagi na jakość wykonania i oczywiście większą wydajność. Dlatego tutaj najlepiej nawiązać współpracę z hurtownią gastronomiczną gdzie można liczyć na jasne warunki, dobre ceny, kompetentna obsługa i terminowe realizacje. Nawet jak chcesz to tutaj sprawdź płyty grillowe tutaj https://investhoreca.pl/q/?keywords=p%C5%82yty%20grillowe Pozdrawiam!
DariaM11
21-03-2023, 13:08
O proszę super, no to mam nadzieję że jeszcze trochę wskazówek nam się tutaj pojawi.
KarolaaW
21-03-2023, 13:10
Z pewnością aby zacząć działalność gastronomiczną trzeba zainwestować w urządzenia do gastronomii wysokiej jakości. Stawiając na piece gastronomiczne, warnki, płyty grillowe, czy frytownice jeśli chcecie mieć je w ofercie. To bez problemów będziecie mogli znaleźć je w ofercie Invest Horeca, gdzie raczej bez większych problemów będziecie mogli je dobrać, pozdrawiam
jjusti18
31-05-2023, 19:54
No to skoro jesteśmy przy tym temacie, to według mnie również może się wam przydać namiar na firmę https://wynajmerestauracje.pl/odstapie-restauracje/ . U nich możecie sprzedać swój loka, jak i kupić - w zależności czy chcecie otworzyć/ czy zakończyć biznes.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.