View Full Version : Noclegi w wakacje - oszczędzacie?
marzycielkazostendy
26-04-2016, 17:37
Jak to jest u was z noclegami na wakacjach?
Oszczędzacie na tym, czy wybieracie raczej full opcję?
Widziałam na przykład na stronie Sun&Snow ciekawe rozwiązanie.
Można wynajmować mieszkania turystycznie, np. na tydzień czy dwa.
Ktoś z was miał okazję to przetestować?
Moja znajoma jakiś czas temu rezerwowała u nich o ile mówimy o tej samej stronie: www.sunandsnow.pl/index.php ?
W każdym razie wszystko poszło sprawnie, a przy zaklepaniu paru dni online (sorry ale nie pamiętam ile to było) miała jeszcze 3% zniżki, więc okej.
Ja jeszcze nie miałam okazji, ale kto wie - do wakacji jeszcze daleko więc się przemyśli.
Fantazja30
28-04-2016, 19:09
To chyba największa strona w ogóle, która pośredniczy w wynajmie apartamentów. Tak czytałam
Ja staram się oszczędzać na noclegach :) Ostatnio znalazłam bardzo tani nocleg w centrum Sopotu na 4 dni w lipcu:) Zrobiłam już rezerwację! Teraz trafiłam na pensjonat z widokiem na morze w Ustroniu Morskim - http://www.kaszubianka.com.pl/ i chyba też się tam wybierzemy na kilka dni. W tym roku chcę korzystać z wakacji najlepiej jak się da. Nie będzie siedzenia w domu.
Dulcynea
02-05-2016, 13:45
Mnie się śpi wygodnie i w hotelach i w apartamentach:)
Jak jestem sama - hotel, jak ostatnio np jak odwiedzałam Spa na Mazurach: Hotel Głęboczek i byłam super zadowolona, taki czas tylko dla mnie, bez dzieciarów.
A z rodziną - apartament, bo wygodniej
Ja podchodzę do tego tak, że zyje się raz i na urlopie nie powinno się oszczedzać. Jeżeli szukacie fajnego miejsca na odpoczynek warto przejrzeć ofertę apartamentowców firmy Sun&Snow bo mają w różnych miejscach w Polsce bardzo fajne apartamenty :)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.