View Full Version : Kulmapogrzeby.pl opinie
Witam, ktoś korzystał z usług firmy Kulmapogrzeby.pl? Szukam opinii. Z góry dziekuje.
Przykra sprawa, no ale jeśli chodzi o obsługę pogrzebową w Kamienicy i okolicach, to zdecydowanie z ekipą https://www.kulmapogrzeby.pl/ będzie łatwiej i prościej. Kompleksowo zajmują się wszystkim, co związane z pogrzebem w różnych przypadkach, od śmierci w szpitalu, przez dom, etc. służą pomocą, no a wiadomo, że pogrzeby to trudne momenty. Miałam niestety okazję korzystać dwa razy z obsługi pogrzebowej Centrum Pogrzebowego Kulma z Kamienicy i polecam o ile, można to tak nazwać. Zajęli się wszystkim od A do Z, po to, żebyśmy my mogli się skupić w pełni na przeżywaniu żałoby. I chociaż mam nadzieję, że za szybko nie będę musiał znowu korzystać z obsługi pogrzebowej, to wiem, że w razie czego zwrócę się do nich.
karolaM88
02-10-2023, 10:06
Ja najpierw byłam na pogrzebie organizowanym przez firmę Kulma Pogrzeby, potem sama niestety byłam zmuszona korzystać z obsługi pogrzebowej i padło właśnie na Centrum Pogrzebowe Kulma. Wcześniej nie wiedziałam, że działają na terenie całego powiatu limanowskiego, dlatego jak przyszło co do czego, to ulżyło mi, że oferują obsługę pogrzebową w Kamienicy. Wszystko zostało bardzo dobrze przygotowane, dostaliśmy od pracowników Kulma Pogrzeby mnóstwo wsparcia i cennych wskazówek, a wszelkie nasze działania jako rodziny były ograniczone do minimum. Oni zajęli się kompleksowo całą obsługą pogrzebową, taką jak kwiaty, ostatnia droga, czy formalności.
Chociaż może się to wydawać dziwne, to powiem Wam, że wybór dobrego zakładu pogrzebowego naprawdę ma znaczenie, warto wybrać go nawet na zaś, żeby potem w żałobie nie szukać na szybko pierwszego lepszego. My akurat zaczęliśmy korzystać z oferty https://www.kulmapogrzeby.pl/ przez przypadek, nie zastanawiając się za bardzo. Szukaliśmy po prostu obsługi pogrzebowej w Kamienicy i okolicach a okazało się, że nie mogliśmy trafić lepiej. Panowie z Kulma Pogrzeby zajęli się wszystkim, byli bardzo profesjonalni i my, jako rodzina nie musieliśmy w zasadzie angażować się w przygotowania â w zasadzie zdecydowaną większość załatwiła za nas obsługa z firmy Kulma. Dlatego wiem, że (odpukać) w razie czego także zwrócimy się do nich, moim zdaniem to najbardziej profesjonalna obsługa pogrzebowa w Kamienicy.
Karinaos
31-10-2023, 12:25
Zgadzam się, że w szoku i żałobie trudno jest wybrać dobrą firmę pogrzebową, która zajmie się wszystkim od A do Z przy minimalnym udziale ze strony rodziny. My także mieliśmy podobną sytuację, gdzie wypadek nas zaskoczył i trzeba było na gwałt szukać jakiejkolwiek obsługi pogrzebowej w Kamienicy, tak trafiliśmy na firmę kulmapogrzeby.pl Dobrze się złożyło, że trafiliśmy na firmę Kulma pogrzeby, bo dzięki temu nie wspominam przygotowań do ceremonii jako traumy â wszystkim zajęli się pracownicy firmy. Sam pogrzeb był naprawdę świetnie przygotowany i mimo, że to bardzo smutny moment w życiu każdej rodziny, to można powiedzieć, że ceremonia była piękna.
To i ja dołączę swoją opinię na temat obsługi pogrzebowej Kulma z Kamienicy, bo jesteśmy w zasadzie świeżo po pogrzebie i mimo żałoby jestem bardzo pozytywnie zaskoczona poziomem obsługi firmy https://www.kulmapogrzeby.pl/ Nie dość, że nie musiałam się w tym trudnym czasie o nic martwić, bo pracownicy Kulma pogrzeby wzięli wszystko na siebie, to jeszcze byli bardzo dyskretni i pomocni nawet w mniej formalnych sprawach. To nie pierwszy pogrzeb w rodzinie, więc mam jako takie porównanie jak może być â obsługa pogrzebowa z Kamienicy wypada na tle innych tego typu firm bezkonkurencyjnie. Szczerze polecam, jeśli zleży Wam na wysokiej jakości i tym, żeby ceremonia przebiegała przez zakłóceń i była po prostu piękna.
To prawda, niestety wielu pracowników firm pogrzebowy zapomina o tym, jak trudny jest to czas dla rodziny i bliskich, tymczasem obsługa pogrzebowa z Kamienicy nie tylko pamięta, ale także wspiera jak może. Ja także po stracie ojca nie wyobrażałam sobie załatwiania tych wszystkich formalności i wybór kulmapogrzeby.pl był w zasadzie czystym przypadkiem, jednak nie żałuję i dziękuje za Wasze opinie. Uważam jednak, że ze względu na pełen profesjonalizm jakim wykazali się pracownicy podczas obsługi pogrzebowej należy im się bardzo dobra opinia.
jjusti18
01-04-2024, 09:26
Cześć, zastanawiam się nad tym, co zrobić, żeby na przykład zdecydować się w kwestii naszej śmierci. Sama sprawdzam niektóre opcje i nie wiem do końca, co mogę zrobić, Jednak okazuje się, że wiele osób myśli o tym, by spalić swoje ciało i mieć np.:; urny kwadratowe (https://calvarianum.eu/kategoria-produktu/urny-pogrzebowe/urny-kwadratowe/) . Jestem za tym. Myślę, że to będzie dla mnie naprawdę konkretne. Co wy na to?
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.