Zaloguj się

View Full Version : gotowanie


kasiam
17-04-2024, 08:53
O czym powinno się pamiętać przy zakładaniu firmy cateringowej? Ma ona w domyśle świadczyć usługi dowożenia dużych porcji posiłków, więc trzeba też mieć gdzie składować sporo składników. Póki co myslę o czymś takim

https://kuketo.pl/produkt/komplet-garnkow-emaliowanych-eco-ceramic-4-el-bordo-belis/

http://www.logistykawpolsce.pl/aktualnosci/wybor_owijarki_ramieniowej_do_palet_%E2%80%93_na_c o_zwrocic_uwage,241.html

Znacie jakieś przydatne porady odnośnie cateringu? Przydadzą się też poradniki w takim stylu

https://www.ifirma.pl/blog/poradnik-przedsiebiorcy/jak-zalozyc-firme-cateringowa-pomysl-na-biznes.html

vthiel
18-04-2024, 19:33
Zastanawiam się nad wykupieniem dla siebie diety pudełkowej.

Radana
27-04-2024, 15:01
Chyba rozpocząć należałoby od zakupu dobrego sprzętu gastronomicznego.
Wybór wyposażenia gastronomicznego to na pewno nie jest proste zadanie, dlatego jeżeli przede wszystkim zależy Wam na jakości i jednocześnie rozbudowanej ofercie to jak najbardziej mogę polecić do sprawdzenia ofertę sklepu online MultiGastro. Będziecie mogli znaleźć w nim piece piekarnicze do chleba, naleśnikarki, garnki gastronomiczne (https://multigastro.pl/garnki-gastronomiczne). Wszystko wysokiej jakości, wydajne i funkcjonalne.

anik
30-04-2024, 23:44
O jakości składników! Nie można gotować byle czego bo klienci nie będą chcieli tego jeść. Może dania kuchni śródziemnomorskiej? Na https://tasti.pl/ zamówicie artykuły spożywcze do takich dań na pewno, od oliwy po makarony, pomidory, włoskie przyprawy. Tak aby było czuć ten aromat i smak jak z Włoch.

Bambi89
28-05-2024, 17:11
No dobrze. Ja też bardzo lubię gotować i często coś eksperymentuję w mojej kuchni, odkrywać nowe przepisy itd. Ja ostatnio zainteresowałam się kebabem i tak w ogóle to szukam przepis na chlebki do kebaba (https://izmir.pl/jakie-pieczywo-do-kebaba/). Może wiecie - jak wykonać takie naprawdę dobre pieczywo?